N-P. T.
2023.02.26 20:44

NB I: Csak egyszer éltem át ilyen katarzist – a KTE játékosa az Újpest elleni egyenlítésről

Az NB I 21. fordulójában a Kecskeméti TE kétgólos hátrányból felállva, a négyperces hosszabbítás ötödik percében egyenlített az Újpest FC ellen. A találkozó után Tóth Barnával beszélgetett az NSO Tv stábja, aki újpesti nevelésként a kecskemétiek mindkét gólját szerezte, ezzel már 3 találatnál jár az évadban a fővárosi lila-fehérek ellen, miközben néhány évvel ezelőtt már teljesen letett róla, hogy valaha bemutatkozhat az NB I-ben.

 

Tóth Barnát fél órával a lefújás után kérdeztük arról, hogy mennyire áll még az utolsó pillanatos egyenlítésének hatása alatt.

„Mondhatjuk, hogy kicsit még az utolsó pillanatok hatása alatt vagyok, nagyon örültem neki, de azért már kezd kijönni a fáradtság is. Mondhatjuk, hogy kedvenc ellenfelem az Újpest, nemcsak a szezonban szerzett három gólom miatt, hanem azért is, mert ott nevelkedtem, úgyhogy van egy extra motivációm.”

Videónkban elárulja, kétgólos hátrányban honnan merítettek hitet, méltatja a kecskeméti szurkolókat, akik az évadban először vehették birtokba a stadion összes lelátóját. De szóba kerül, hogy néhány éve már lemondott arról, hogy NB I-es játékos legyen, aztán 27 évesen vált valóra az álma, azt is elárulja, minek köszönhetően. 

LABDARÚGÓ NB I
21. FORDULÓ

Kecskeméti TE–Újpest FC 2–2 (0–1)
Kecskemét,
Széktói Stadion. 3751 néző. Vezette: Derdák
Gólszerző:
Tóth B. (83., 90+5.), ill. Simon K. (12.), Varga B. (52.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

 

2023.03.24 19:21:53

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Van bennem jócskán nosztalgikus szomorúság. Elvégre a Pécs, a Szeged, a Szombathely és a Győr a középmezőnyben álmodozik a szebb jövőről, ám a Nyíregyháza 16. és a Békéscsaba 17. helye a jelenlegi állás szerint csak osztályozót ér, a két kieső előtt végző három csapat ugyanis minősítőt játszik majd a nyártól 18-as mezőnyre csökkenő sorozatért.

2023.03.23 23:32:35

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A döntés legfontosabb üzenete valószínűleg az, hogy a Vasas vezetősége önkritikát gyakorolt. Belátta hibáit az elmúlt évek játékospolitikája, a csapat menedzselése kapcsán, elismerte, hogy az eddig meghozott intézkedések nem vezettek eredményre.

2023.03.20 21:06:37

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Ha túlzás is, hogy a lelkével törődni kell, az érzelmeit nem szabad félresöpörni.

2023.03.20 21:03:34

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Vajon van-e még egy bajnokság az általunk ismert fociuniverzumban, ahol a profi osztályokban olyan vircsafttal kezdődhetnek a félidők, mint nálunk, hogy valaki a pénzéért cserébe elpöccintheti a labdát a kezdőpontról?

2023.03.19 19:36:31

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Újabb vereségével a Ferencváros közel tizenkét éve nem látott rossz sorozatot épített fel.