NB I: a Vasas 2026-ig hosszabbított kulcsemberével

Vágólapra másolva!
2022.06.17. 09:28
null
Jova Leventével hosszú távon számolnak a Vasasnál (Fotó: vasasfc.hu)
Jova Levente jövő év végén lejáró szerződését 2026-ig meghosszabbította a labdarúgó NB I-be feljutó Vasas – írja a klub honlapja.


A korábbi ferencvárosi kapus 2020 januárjában, Nyíregyházáról szerződött az angyalföldiekhez. A 30 esztendős Jova a 2021–2022-es kiírásban 35 tétmérkőzésen védte a Vasas kapuját.

„Nagyon boldog vagyok, hogy az elkövetkező években is a Vasasban folytathatom pályafutásomat. Külön örömmel tölt el, hogy Nagy Miklós sportigazgató is hosszú távon számol velem. A kezdetektől nagyon jól érzem magam Angyalföldön, úgy érzem, a szurkolók is befogadtak. A Vasasnál megtaláltam a számításaimat, azonban ez az év is kellett ahhoz, hogy a lelkem boldog legyen, hiszen végre sikerült feljutnunk az NB I-be. Nem volt könnyű, keményen megdolgoztunk a sikerért, de elértük a célunkat. Nagyszerű csapattársak vesznek körül, remek közösséget alkotunk a pályán és azon kívül is, így nagyon várom az új idény kezdetét” – mondta el Jova a klub honlapjának.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASAS FC-NÉL
Érkezők: Géresi Krisztián
(Mol Fehérvár FC), Novothny Soma (Anorthoszisz – Ciprus, szabadon igazolhatóként), Zimonyi Dávid (ZTE)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhetnek: Bánfalvi Dániel (Komárom VSE), Kleisz Márk (III. Kerületi TVE), Kovács Milán (Szeged-Csanád GA),Murka Benedek(FC Ajka), Rétyi Róbert (Szentlőrinc), Vernes Richárd (ETO FC)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:

Távozók:
Viczián Ádám (szabadon igazolható), Tóth Bence (szolnoki kölcsön után Szeged-Csanád Grosics Akadémia)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Iyinbor Patrick(Ferencváros)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Birtalan Botond
(III. Kerületi TVE – kölcsön után lejár a szerződése), Balajti Ádám, Bobál Gergely, Kleisz Márk, Szatmári Lóránd, Vernes Richárd

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik