NB I: A Fehérvár már most a kiesés ellen küzd – Boris

NAGY-PÁL TAMÁSNAGY-PÁL TAMÁS
Vágólapra másolva!
2022.03.13. 19:51
null
Michael Boris szerint a Mol Fehérvárnak már hátrafelé kell néznie (Fotó: Tumbász Hédi)
A Mol Fehérvár FC 2–0-ra kikapott odahaza a Ferencvárostól a labdarúgó NB I 24. fordulójának záró mérkőzésén. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

A Ferencváros trénere, Sztanyiszlav Csercseszov nagyon fontos győzelemről beszélt.

„Tudtuk, hogy a nehéz helyzetben lévő Fehérvár nem fogja megkönnyíteni a dolgunkat. Örülök, hogy az első félidőben kontrollálni tudtuk a játékot. A második játékrész kicsit kicsúszott a kezünkből, de nagyon örülök, hogy Ryan Mmaee visszatért, és így szállt be a meccsbe, nagyon fontos két gólt szerzett.”

SZTANYISZLAV CSERCSESZOV SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA

A Mol Fehérvár vezetőedzője, Michael Boris szerint a végeredménytől függetlenül csapata előrefelé játszott ezen a mérkőzésen.

„Ezt mindenki láthatta. Az első félidőben akadtak gondjaink, majd a másodikban távolabb tudtuk tartani a Fradit, helyzeteink voltak. Utána egy gyönyörű gólt szerzett az ellenfél, ez megint a forduló találata volt. Aztán még támadóbb felállásban folytattuk, de nem sikerült gólt szereznünk. Dolgozunk tovább, megyünk előre.”

A találkozó után lehetett látni, hogy Fiola Attila összekapott a szurkolókkal. Borist arról kérdezték, mit lehet tenni azért, hogy megnyugodjanak a kedélyek?

FIOLA ATTILA ÉS A SZURKOLÓK ÖSSZESZÓLALKOZÁSA

„Nyerni kell, és akkor mindenki boldog. Én sem azért jöttem ide, hogy zsinórban öt mérkőzésen veszítsek. A csapat nagyon akart, sokat dolgoztunk, azonban megértjük, hogy a szurkolók számára ez e legmélyebb pillanat. Mi mindent megteszünk, de megértjük, hogy a meccsek után előtörnek az érzelmek a játékosokból és a nézőkből is. Úgyhogy a recept a siker, mi ezért teszünk minden rohadt héten.”

A Nemzeti Sport arról is megkérdezte: nem tart-e attól, hogy későn ér véget a negatív spirál, és akkor a kiesés ellen kell majd küzdeniük?

„Már most a kiesés ellen küzdünk, ez a ZTE elleni mérkőzés után nyilvánvalóvá vált. Nagyon sokat próbálkoztunk, sokat küzdöttünk, belementünk a párharcokba, nyertünk is párharcokat, de a jelenlegi valóság ez. Mostantól lefelé kell tekintenünk.”

MICHAEL BORIS SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJA

LABDARÚGÓ NB I
24. FORDULÓ
Mol Fehérvár FC–Ferencvárosi TC 0–2 (R. Mmaee 68., 90+3.)
Székesfehérvár,Mol Aréna Sóstó, 6989 néző. Vezeti: Bognár T.

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik