NB I: a debreceni ultrák szombaton ott lesznek a lelátón

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.25. 17:38
A diósgyőri ultrák mellett a debreceni fanatikusok is visszatérnek a lelátóra – ha csak egy délutánra is.

A válogatott szünet miatt szombaton edzőmérkőzést játszik a DVSC-Teva labdarúgócsapata a román Dinamo Bucuresti ellen. A klub közleménye szerint a mérkőzést szurkolói kártya nélkül is meg lehet tekinteni, így a Loki mérkőzéseit bojkottáló szervezett szurkolói csoportok úgy döntöttek, hogy elfoglalják a helyüket a Nagyerdei Stadionban. Az alábbiakban olvashatják a közleményt, amelyet az ultrák a Facebook-oldalukon tettek közzé.

„Tisztelt szurkolótársak!

Elérkezett a nap, amikor végre visszatérnek a debreceni szervezett szurkolói csoportok és a korábban megszokott meccshangulat a debreceni stadionba. Ez a meccs a pályán barátságos, de a lelátón igenis tétmeccs lesz! Megmutatjuk, hogy a szurkolóknak elegük van a szövetség túlszabályozásaiból, és – ha csak egy délutánra is – azt a fanatizmust varázsoljuk vissza a Nagyerdőre, amelyet lassan feledni kezdenek a hazai sportbarátok.

Szombaton a DVSC–Dinamo Bucuresti mérkőzésre a táborunk teljes aktivitással készül, és vár minden Loki-szurkolót a stadionba! 13.00 órától a Hódos Imre Sportcsarnoknál gyülekezőt hirdetünk, és közösen vonulunk át a mérkőzésre, ahol garantáltan parázs hangulatot teremtünk!
Támogassátok kezdeményezésünket, és töltsük meg együtt a lelátókat!

A debreceni szervezett szurkolói csoportok”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik