MLSZ: a Fradi elleni MK-meccs után büntetés a Nagyecsednek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.20. 19:13
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Fegyelmi Bizottsága október 20-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

Magyar Kupa

A FEB a Nagyecsed–Ferencváros mérkőzéssel kapcsolatban a Nagyecsedet szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél vezetőjének szidalmazásáért), nagyobb mennyiségű pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, a rend nem megfelelő biztosításáért (a játékoskijáró folyosóján inzultálták az egyik vendégjátékost), a rendezők beazonosítására vonatkozó szabályzati előírás megsértéséért 50 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi – írja az mlsz.hu. Magyar Kupa

A FEB a Nagyecsed–Ferencváros mérkőzéssel kapcsolatban a Nagyecsedet szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél vezetőjének szidalmazásáért), nagyobb mennyiségű pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, a rend nem megfelelő biztosításáért (a játékoskijáró folyosóján inzultálták az egyik vendégjátékost), a rendezők beazonosítására vonatkozó szabályzati előírás megsértéséért 50 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi – írja az mlsz.hu.

NB I

Vaskó Tamás (Békéscsaba), mint visszaeső, két bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB az FTC–Haladás mérkőzéssel kapcsolatban a Haladást, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezetek szidalmazása) 100 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a DVSC–Békéscsaba mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezetek szidalmazása) 100 000 forint, a Békéscsabát, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél sportszervezet szidalmazása) 50 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Paks–Újpest mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása), valamint tárgy játéktérre történt bedobása miatt 100 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Vasast a Nyilvántartási, Igazolási és Átigazolási Szabályzat rendelkezésének megsértéséért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

NB II

Bogáti Péter (Budaörs) – mert két sárga lapos figyelmeztetés után kiállították, majd a játékvezető működésére negatív kijelentést tett – két, Sajbán Máté (Budaörs) és Forgács András (ZTE) egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Major Zoltán orvos (ZTE), mert a játékvezetők személyére súlyosan sértő kifejezést használt és a technikai zónát csak felszólítás ellenére volt hajlandó elhagyni, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől három soron következő NB II-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

NB III-as és futsal büntetésekért kattintson ide!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik