Lombard: Lengyel Ferenc elköszönt négy próbajátékostól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.31. 19:01
Négy próbálkozó teljesítménye sem nyerte el Lengyel Ferenc tetszését, így tőlük elköszönt a Lombard Pápa vezetőedzője.

„Az mindenképpen örömteli, hogy összességében közösségépítő, önfeláldozó, jó játékot nyújtottunk a Budapest Honvéd ellen, ami viszont számunkra negatívum, hogy a próbajátékon szereplő labdarúgók közül csak Stieber András, valamint Vankó Imre folytatja velünk a munkát. A mai nappal távozik Haris Mehmedagic, Enes Rujovic, Leandro Silva Lopes és Mateo Brankovic a Lombard keretétől, rájuk a mutatott teljesítményük után nem számítunk a továbbiakban” – mondta Lengyel Ferenc a lombardfcpapa.hu-nak.Lengyel Ferenc a lombardfcpapa.hu-nak.

Az említett négy labdarúgó tehát biztosan nem lesz a pápaiak futballistája, az meg később derül ki, hogy Stieber András és Vankó Imre kap-e szerződést.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A LOMBARD PÁPÁNÁL
Érkezők: Eisenberger Tamás (Siófok), Juhász Dániel (BKV Előre)
Kölcsönbe érkezők: Illés Dávid (Győri ETO), Pongrácz Viktor (Győri ETO)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:Stieber András (Győri ETO), Vankó Imre (Győri ETO, próbajáték), Venczel Balázs (Kisvárda, próbajáték), Weller Wilson Pereira (brazil, szabadon igazolható, legutóbb Cartaginés – Costa Rica, próbajáték)
Távozók: Andrei Florean (román)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Benkő Krisztián (érdeklődnek iránta: Brönshöj – Dánia), Faggyas Milán (érdeklődnek iránta: Békéscsaba), Kenesei Krisztián (érdeklődnek iránta: Vasas), Marián Sluka (szlovák), Tóth Gábor

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik