Labdarúgás: Törőcsik András ismét kórházba került

T. G.T. G.
Vágólapra másolva!
2020.11.28. 21:47
null
Törőcsik Andás újra kórházba került (Fotó: Földi Imre, 2018)
Szombat este érkezett lapunkhoz az információ, hogy Törőcsik Andrást ismét kórházban kezelik.

A Nemzeti Sport a Magyar Nemzettel és az origo.hu oldallal együtt Elfeledett futballnemzedék címmel ír sorozatot arról, hogy a régi labdarúgónagyságok közül néhányan karrierjük befejezése után anyagi vagy egészségügyi okból hátrányosabb helyzetben élnek honfitársaiknál.

Sorozatunkban Törőcsik András kálváriájáról is beszámoltunk. Az Újpest 45-szörös válogatott csatára Budakeszin a Honvédkórház rehabilitációs intézetében tölti mindennapjait, de a koronavírus-járvány miatt Pintér István gyúró-terapeuta nem járhatott be hozzá, hogy elvégezzék a kondicionáló gyakorlatokat.

Törőcsik Éva, a futballista nővére azt tartotta optimális megoldásnak, hogy Törőt hozzák ki az intézetből és átmeneti jelleggel a masszőr lakásában folytassák a rehabilitációt. Ez a megoldás azonban óriási összeget emészt fel.

A Nemzeti Sport hasábjain megadott számlaszámon összejött annyi pénz, hogy Törő kikerülhetett a kórházból, a tervek szerint a decemberi és a januári házi ápolásra elegendő összeg áll rendelkezésre az adakozók jóvoltából.

Törőcsik András csütörtökön elhagyhatta a rehabilitációs intézetet, előtte koronavírustesztet végeztek rajta, amelynek eredménye negatív volt.

Információink szerint szombat délelőtt Törőcsiknél egy régebbi egészségügyi probléma jelentkezett, amelynek következtében ismét kórházba szállították. Az újra elvégzett koronavírusteszt negatív eredményt hozott, de felépüléséig nem hagyhatja el a klinikai, egészségügyi intézményt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik