Köbenhavn: a dán bajnoknál folytatja a Honvéd tehetsége

B. B.B. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.30. 16:00
null
Szűcs Tamás Koppenhágába igazolt (Fotó: FC Köbenhavn)
A Budapest Honvéd hivatalos honlapján bejelentette, hogy a dán FC Köbenhavn szerződtette a klub középpályását, Szűcs Tamást.


A kispestiek saját nevelésű játékosa, Szűcs Tamás az előző idényben egy NB I-es meccsen lépett pályára, míg az NB III Közép-csoportjában tizenötször kezdőként, hétszer csereként kapott lehetőséget. Új csapata az előző idényben hat pontos előnnyel nyerte meg a bajnokságot. A 17 esztendős játékos három évre írt alá a tizennégyszeres bajnokhoz.

Nagyon boldog vagyok, nagy lépés a karrieremben ez a klubváltásmondta lapunknak az aláírást követően Szűcs Tamás. –Most szerződtem először külföldre, biztosan minden szempontból kemény időszak vár rám, de állok elébe, várom az új kihívásokat. Neves klubhoz kerültem, az itt felvázolt jövőkép is nagyon csábító volt, bízom benne, hogy minden a tervek szerint alakul. A mostani váltás viszont nem jöhetett volna létre a Kispesten töltött évek nélkül. Rengeteget fejlődtem a Honvédnál, ott váltam azzá a játékossá, akire szemet vetett a Köbenhavn, úgyhogy csak szép emlékekkel gondolok vissza erre az időszakra.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik