nemzetisport.hu
2017.12.20 17:59 Frissítve: 2017.12.20 18:32

Képek: Grand Canyon, Thaiföld, Mexikó – így pihennek futballistáink

A topligákat leszámítva a legtöbb labdarúgó-bajnokságban beköszöntött a téli szünet, és nincs ez másképp az NB I-gyel sem. A rövid nyári szünet miatt a futballisták közül a legtöbben a hosszabb téli pihenőt kihasználva mennek nyaralni – van, aki baráti társasággal, van, aki a párjával. Íme, néhány kép, hogyan és merre üdülnek futballistáink!

 

 

Czvitkovics Péter (Budaörs), Németh Krisztián (New England Revolution), Juhász Roland (Videoton), Feczesin Róbert (Csonnam Dragons) és Torghelle Sándor (MTK) Miami után a Grand Canyont is meglátogatta.

No holiday without some ball #miami #miamibeach #southbeach #footballtennis

148 Likes, 3 Comments - PeterCzvitko (@peterczvitko) on Instagram: "No holiday without some ball #miami #miamibeach #southbeach #footballtennis"Fiúk a bányából... #friends #grandcanyon #lastday #holiday

1,533 Likes, 2 Comments - Juhász Roland (@rolandjuhasz) on Instagram: "Fiúk a bányából... #friends #grandcanyon #lastday #holiday"


Torghelle Sándor és Feczesin Róbert Miami Heat-meccsen is járt.

Let's go HEAT! #nba #miamiheat #americanairlinearena #hassanwhiteside #no21 #footballeroninstagram

728 Likes, 4 Comments - Torghelle Sándor Official (@torghelle14) on Instagram: "Let's go HEAT! #nba #miamiheat #americanairlinearena #hassanwhiteside #no21 #footballeroninstagram"A magyar válogatott védő, Guzmics Richárd még november végén járt Mexikóban, ahol többek között egy cápával is fotózkodott.

C Á P A Lival #shark #mexico #newfriend #dangerous

1,280 kedvelés, 9 hozzászólás - Guzmics Richard (@guzmics.richard) Instagram-hozzászólása: "C Á P A Lival #shark #mexico #newfriend #dangerous"


MAYA PIRAMIS #világ7csodája #mexico #maya #bakancslista #cancunmexico #wonderoftheworld #

1,210 kedvelés, 6 hozzászólás - Guzmics Richard (@guzmics.richard) Instagram-hozzászólása: "MAYA PIRAMIS #világ7csodája #mexico #maya #bakancslista #cancunmexico #wonderoftheworld #"


Botka Endre, a Ferencváros labdarúgója Thaiföldön pihent.

Bognár István, a Ferencváros játékosa (igaz, könnyen lehet, hogy a télen klubot vált) az elképesztő végjátékot hozó Pittsburgh Steelers–New England Patriots NFL-meccset tekintette meg a helyszínen.

Heinz Field

181 Likes, 4 Comments - @bogeszstef on Instagram: "Heinz Field "A DAC-ot erősítő Mervó Bence és Kalmár Zsolt a Dominikai Köztársaságban pihen.

Mint arról beszámoltunk, Fiola Attila és párja szintén Dominikán, az országhoz tartozó Saona-szigeten nyaral, sőt a Videoton védője egy örömhírt is megosztott követőivel. 

A Vasasban szereplő Berecz Zsombor Mauritiuson járt.


Németh Márió, a Haladás futballistája Egyiptomban pihent.

2022.12.08 17:29:14

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A korábbi labdarúgók nem telefonjaikat nyomogatták, egymással beszélgettek…

2022.11.25 21:49:32

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 23:17:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2022.11.24 07:58:00

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Sokak szerint csónakkal kellett volna kimenteni a bírót a Latorca utcából.

2022.11.18 23:59:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Az ősz álomtizenegyében hét ferencvárosi található.