R. P. 2021.06.07 09:23 Frissítve: 2021.06.07 10:13

Honvéd: szerződést hosszabbítottak a válogatott védővel

Baráth Botond a jövőben is a Budapest Honvédot erősíti, miután a piros-fekete klub élt a szerződésben foglalt opcióval, és meghosszabbította a játékossal kötött megállapodást – jelentette be a kispesti klub hivatalos honlapja.

Baráth tovább erősíti a Honvédot (Fotó: Szabó Miklós)


Nagy Gergő után újabb kispesti nevelésű játékossal hosszabbított szerződést a Budapest Honvéd, Baráth Botond is tovább erősíti a fővárosi együttest. A klub kihasználta a megállapodásban foglalt opciót.

„Botinak sajnos a legrosszabbkor jött a vírus okozta kihagyás, mert kezdte már visszanyerni a régi formáját – mondta Kun Gábor, a Bp. Honvéd ügyvezetője a klub hivatalos honlapjának.Keményen dolgozik a szünet alatt is, hogy minél előbb újra elérje azt. Karaktere jól megmutatkozott a bajnokság végén, amikor bár a pályán nem tudott segíteni a csapatnak, de az öltözőben és a lelátón űzte-hajtotta a társait. Egy ilyen viszontagságos év után biztos, hogy nagy segítségünkre lesz!”

„Örülök a szerződéshosszabbításnak, egyúttal nagyon bízom benne, hogy a csapatnak és nekem is sokkal komolyabb évünk lesz, lényegesen jobb eredményekkel – mondta Baráth Botond. – Nehéz volt az előző szezon, a Honvédnak és nekem sem úgy ment, ahogy azt gondoltuk előzetesen. Nem sikerült összeállnunk, s amilyen nehezen indult a bajnokság, olyan nehezen is fejeződött be, egyszerűen semmi sem sikerült. Nem tudunk olyan csapattá válni, ami mindenen átmegy, amelyiket nem lehet megállítani, de bízom benne, hogy a következő idény más lesz és egy sokkal szebb arcát mutatja a Honvéd.”


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Szappanos Péter (Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Cipf Dominik (BFC Siófok)?, Artur Craciun (moldovai–román, FC Viitorul – Románia)?, Tóth-Gábor Kristóf (Kazincbarcika)?
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 
Kiszemeltek: Dombó Dávid (Kisvárda), Dzsudzsák Balázs (Debreceni VSC), Marcel Heister (német, Ferencváros, szabadon igazolható), Lovrencsics Gergő (Ferencváros, szabadon igazolható), Molnár Gábor (Diósgyőri VTK), Nono (spanyol, Slovan – Szlovákia), Vécsei Bálint (Ferencváros)
Távozók: Gazdag Dániel (Philadelphia Union – Egyesült Államok)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Naser Aliji (albán–svájci), Balogh Norbert (Törökország), Thierry Gale (barbadosi), Djordje Kamber (bosnyák–szerb, lejár a szerződése), Ivan Lovric (horvát, lejár a szerződése), Mohamed Mezgrani (algériai-belga), Nagy Sándor (ukrajnai), Boubacar Traoré (mali), Tomás Tujvel (szlovákiai, lejár a szerződése), Eke Uzoma (nigériai, lejár a szerződése)

2021.07.30 22:27:23

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Lesz majd néhány ollózás, átemelés, kötény, okszizás...

2021.07.30 17:54:39

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY (összefoglaló), PÓSFAI GYULA (percről percre)

Öt sárga és egy piros lapot osztott ki a bíró a közel 100 percig tartó találkozón.

2021.07.30 17:11:07

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Soha rosszabb nyitányt, izgalmas, fordulatos mérkőzéssel indult a labdarúgó NB I új idénye!

2021.07.30 15:47:23

Labdarúgó NB I BORSOS LÁSZLÓ (összefoglaló), VÉGH JÁNOS (percről percre)

Hetedjére összejött a felcsútiaknak a győzelem • Egy korai gól döntötte el a finálét.

2021.07.29 19:10:08

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A labdarúgó NB I rajtjához közelítve ezúttal is elkészítettük a Nemzeti Sport Magazin hazai élvonallal foglalkozó 100 oldalas kiadványát.