Győri ETO: a Nyíregyházán 10 gólt szóró Bugerra 3 évre aláírt

Vágólapra másolva!
2010.06.29. 19:48
Támadóval erősített az Európa-liga-selejtezőre készülő Győri ETO FC labdarúgócsapata: a tavasszal Nyíregyházán játszó algériai-francia Fuad Bugerra hároméves szerződést kötött a kisalföldiekkel. Az átigazolást az ETO hivatalos honlapja jelentette be.

Bugerrának kitűnően ment a játék a tavasszal, bár a Nyíregyháza elbúcsúzott az élvonaltól: 12 bajnoki mérkőzésen 10 gólt szerzett. A támadó a 19-es számú mezben szerepel a 2010–2011-es idényben.

„Most nyáron több ajánlatot is kaptam, invitáltak a portugál élvonalba, de egy algériai csapathoz is, én mégis Győrt választottam, amiben elsősorban az Európa-liga-szereplés volt a döntő tényező, de megragadtak a körülmények is, amikor áprilisban itt meccseltem a Szparival. Mivel az ETO-nál is több játékos beszél franciául, nem hiszem, hogy lehetnek beilleszkedési gondjaim, de egyébként is hozzászoktam már a költözéshez. Valószínűleg a csütörtöki, Nitra elleni találkozón még nem kapok lehetőséget, de utána bízom benne, hogy itt is folytatni tudom a gólgyártást" – nyilatkozta az etofc.hu-nak Bugerra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik