Győr: hírmondók maradhatnak az Eger ellen, 18 hiányzó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.29. 10:04
Alaposan átalakul a Győri ETO az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójára, amelyben a bajnoki győriek Vácon a kieső Egri FC ellen lépnek pályára. Amint arról tegnap már beszámoltunk: a győri vezetőség szabadságra küldte az első keret hetven százalékát – információink szerint 18 játékost –, így csupán hírmondók maradhatnak, akik a tartalékokkal kiegészülve – köztük alighanem pár újonccal – juthatnak szerephez.

Sérülés, eltiltás, illetve szabadságolás miatt vélhetően nem lesz tagja a váci mérkőzésre utazó keretnek Szasa Sztevanovics, Michal Svec, Takács Ákos, Marko Dinjar, Lipták Zoltán, Tarmo Kink, Farkas II Balázs, Dudás Ádám, Rok Kronaveter, Rati Alekszidze, Völgyi Dániel, Varga Roland, Pátkai Máté, Nikola Trajkovics, Nemanja Andrics, Marek Strestík, Djordje Kamber és Koltai Tamás.

A győri csapat zömében az NB II-es együttesre épül majd az Eger ellen, kiegészítve Lubos Kamenárral, Tokody Tiborral, Mihai Nicoreccel, Marián Haddal, Lang Ádámmal, valamit Lazar Sztanisiccsel. Így aztán nem számít majd meglepetésnek az újoncavatás az élvonal újoncának búcsúztatásán.

A korai szabadságolás oka a nemzetközi kupaszereplés: a tervek szerint az ETO június elején kezdi meg a felkészülést, július végén pedig Bajnokok Ligája-selejtező vár rá. A győriek a második körben csatlakoznak a legrangosabb európai kupasorozathoz.


NB I, 30. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK
Időpont Mérkőzés Játékvezető
Május 31., péntek
17.00 MVM Paks–Kecskeméti TE-Phoenix Mecano
Solymosi Péter
19.00Ferencváros–Kaposvári Rákóczi (Tv: Duna Televízió)Szabó Zsolt
Június 1., szombat
14.00
Egri FC–Győri ETO FC (Tv: m1) Szőts Gergely
16.00
Szombathelyi Haladás–Budapest Honvéd (Tv: Sport1) Fábián Mihály
16.00
MTK Budapest–Debreceni VSC-Teva (Tv: Sport2) Szilasi Szabolcs
18.30
Videoton FC–Pécsi MFC (Tv: Sport1)
Németh Ádám
Június 2., vasárnap
16.30
Siófok–Újpest FC (Tv: m1)
Farkas Ádám
16.30
Diósgyőri VTK–Lombard Pápa (Tv: Sport1)
Andó-Szabó Sándor
TABELLA GÓLLÖVŐLISTA, JÁTÉKOSSTATISZTIKÁKMENETREND EREDMÉNYEK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik