Futsal NB I: korábbi szövetségi kapitány lett az Újpest edzője

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.01.25. 20:41
null
Frank Tamás Újpesten folytatja (Fotó: Penovác Károly/Veszprém Megyei Napló)
A korábbi szövetségi kapitány, Frank Tamás lett a férfi futsal NB I-ben szereplő Újpest RFC-220 Volt új vezetőedzője – jelentette be hivatalos honlapján a klub.

 

Frank Tamás Póta Balázs helyét vette át, aki a pénteki, Aramis elleni 5–5-re végződő bajnokit követően távozott a lila-fehérek kispadjáról.

A játékosként 27-szeres válogatott Frank Tamás korábbi klubjában, az Aramis SE-ben lett hivatásos edző, a csapattal a 2007–2008-as idényben Magyar Kupát nyert, egy évvel később ezüst-, 2013-ban és 2014-ben pedig bronzérmet nyert a budaörsiekkel. Ezzel párhuzamosan már szövetségi kapitányként is dolgozott, előbb az U19-es válogatottat irányította, majd 2010 és 2013 között a felnőttválogatott élén állt.

Az Aramist 2019 nyarán hagyta el, egy éven át a Veszprémnél dolgozott, majd 2020-ban ahhoz a Dunaferrhez szerződött, melynek főszponzora idény közben visszalépett, így pedig a dunaújvárosi klub profi játékosait és a szakmai stáb tagjait is kénytelen volt meneszteni.

Az Újpest két meccsel az alapszakasz zárulta előtt – újoncként – a tabella nyolcadik helyén áll, és már biztosan nem kerülhet a felsőházba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik