FTC: visszatér a csatár, aki nem kell a lengyel listavezetőnek

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2022.01.06. 10:26
A lengyel Lech Poznan bejelentette, tavasszal nem számol a Ferencvárostól a nyáron egy évre kölcsönvett horvát csatárral, Roko Baturinával, aki így már a télen visszatérhet a magyar bajnokhoz.

Egybehangzó lengyel lengyel beszámolók szerint az élvonalban 1. helyen telelő Lech Poznan nem számol a tavaszi szezonban a Ferencvárostól egy évre kölcsönvett Roko Baturinával, aki nem sokat tudott hozzátenni a csapat eddigi szerepléséhez, ezért szeretnének másoknak lehetőséget adni a posztján. A csatár – akinek a végeleges megvásárlására opciós jogot is szerzett a Lech – így már a télen visszatérhet az FTC-hez, amelyhez még 2024-ig szóló szerződés köti.

A 21 éves labdarúgó olyannyira nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a lengyel klubnál, hogy az első csapatban, bajnokin nem is léphetett pályára, csak a kupában játszott három mérkőzésen 104 percet, a harmadosztályban szereplő Lech II-ben pedig hat bajnokin futballozott, s egy gólt szerzett.

A horvát U-válogatott Baturina játékjogát 2020-ban vásárolta meg a Ferencváros a Dinamo Zagrebtől, az FTC-ben húsz bajnokin négy gólt ért el, a Magyar Kupában pedig három meccsen hatot.

 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Roko Baturina (horvát, Lech Poznan – Lengyelország)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Lasa Dvali
(grúz)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik