nemzetisport.hu 2014.10.28 13:32 Frissítve: 2015.03.21 02:16

FTC: újabb négy évig Kubatov Gábor a klub elnöke

Kubatov Gábort választották a következő négy évre a Ferencvárosi Torna Club elnökének, erről az egyesület keddi tisztújító közgyűlésén döntöttek titkos szavazással az elnökségi tagok.

Kubatov Gábor maradt az FTC elnöke (Fotó: Mirkó István, archív)

 

A szavazást megelőzően tartották az FTC kézilabdacsarnokában a klub tisztújító közgyűlését, amelyen az elnökségi tagokat választották meg. Összesen kilenc jelöltre (Kubatov Gábor, dr. Kocsis Máté, dr. Bácskai János, dr. Springer Miklós, Kovács Miklós, Kökény Beatrix, Nyíri Zoltán, Rieb György és Sike András) lehetett szavazni, valamennyi elnökségitag-jelölt megkapta a megválasztásához szükséges mennyiségű voksot.

Az elnökség névsora a szavazás után így alakult: dr. Springer Miklós és Kubatov Gábor (a klub alapítójának unokája, valamint a klub elnöke kapta a legtöbb szavazatot), dr. Kocsis Máté, Sike András, Kökény Bea, dr. Bácskai János, Nyíri Zoltán, Kovács Miklós és Rieb György. A délelőtti közgyűlés után a már újonnan megválasztott elnökségi tagok titkos szavazással választották meg újabb négy évre Kubatov Gábort a Ferencvárosi Torna Club elnökének, dr. Kocsis Mátét az FTC alelnökének és Nyíri Zoltánt az FTC operatív igazgatójának.

2021.01.22 20:42:32

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Ünnep lesz, akárhogy is produkálnak a tizenkettek a hátralévő tizenhét fordulóban.

2021.01.21 23:27:00

Labdarúgó NB I P. K.

A Puskás Akadémiának sikerült formába lendülnie. Az MTK-nál gondot jelenthet a sok hiányzó.

2021.01.21 12:51:12

Labdarúgó NB I P. K.

Zalaegerszegen a háromszoros válogatott Futács Márkó jelentheti az erősítést.