FTC: három évig a Magyar Telekom az új főszponzor

Vágólapra másolva!
2015.11.28. 18:30
null
Szombat délután a magenta szín uralta a Fradi honlapját
A Ferencvárosi Torna Club és a Magyar Telekom a mai napon hosszú távú, három évre szóló megállapodást írt alá.

 

A Telekom a szerződés aláírásával a Ferencvárosi Torna Clubbal korábban megkezdett együttműködését kívánja elmélyíteni. A vállalat 2014 óta támogatja a legpatinásabb hazai csapat, az FTC labdarúgó utánpótlás-nevelését, a mai naptól pedig a felnőtt férfi futballcsapat főtámogatójaként igyekszik még jobban hozzájárulni a klub sikereihez – olvasható a magentába öltözött fradi.hu-n.

A most bejelentett megállapodás a Telekom általános sportszponzorációs stratégiájához, az anyavállalat nemzetközi szintű támogatási rendszeréhez illeszkedik: az ország vezető telekommunikációs szolgáltatójaként a cég a hazai sportélet legnépszerűbb és legsikeresebb szereplőinek – a Magyar Olimpiai Bizottság, a MVM Veszprém, a Magyar Úszószövetség valamint az FTC – munkáját segíti.

„A Magyar Telekom több sportágra kiterjedő sportszponzorációs tevékenysége keretében meghatározó, tömegeket vonzó, illetve csapatok esetében országos méretű szurkolótáborral rendelkező sportágak, események támogatására törekszik” – mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

„A vállalat ezen stratégia jegyében hosszabbítja meg, erősíti az évekkel ezelőtt megkezdett együttműködését a Ferencvárosi Torna Clubbal. Reméljük, a mai napon aláírt szerződéssel, főtámogatóként mi is hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy a legnagyobb szurkolótáborral rendelkező hazai klub a lehető legjobb eredményeket érje el a hazai és nemzetközi futballporondon! Bízunk benne, hogy mindez nemcsak a játékosok, hanem a klub szurkolói és a foci iránt érdeklődő fiatalok számára is kellő biztatást jelent” – mondta a vezérigazgató.

„Az elmúlt években végzett komoly és alapos munka eredményei egyre inkább érzékelhetőek az FTC-ben – tette hozzá Kubatov Gábor, az FTC elnöke. – A Fradi labdarúgócsapata 2015-ben megnyerte mind a Magyar, mind a Liga-, mind a Szuperkupát, és ezüstérmet szerzett a bajnokságban, az ősszel pedig látványosan elhúzott a mezőnytől, magabiztosan vezeti a magyar bajnokságot. Sikereinket többek között szponzorok segítségével tudtuk elérni. Minden újabb támogató nagy lökést adhat a csapatnak.”

„Egy ilyen hatalmas és nagyszerű cég, mint a Telekom remek partnere lehet a legnagyobb és legnépszerűbb klubnak. Lehetne bármekkora is az akaratunk, a Fradi-szívünk, ha olyan jelentős, megbízható és professzionálisan működő társaságok, mint például a Telekom, nem éreznék úgy, hogy érdemes támogatni a Ferencvárost. Reméljük, a kapcsolat jól működik, meg tudjuk hálálni a belénk fektetett bizalmukat. Azon leszünk, hogy az előttünk álló időszakban is trófeákkal, kiemelkedő sikerekkel tegyük emlékezetessé közös küldetésünket!”

„Célunk nem más a kezdetek óta, mint Magyarország legsikeresebb és legnépszerűbb futballcsapatának, a Ferencvárosi Torna Clubnak legmagasabb szinten történő kiszolgálása és szponzoraink, partnereink illetve vendégeink elégedettségének megszerzése.

A Groupama Aréna és az üzemeltető Lagardère Sports Hungary Kft. számára megtiszteltetés, hogy a Ferencvárosi Torna Club Labdarúgó csapatának új főtámogatójaként köszöntheti a Telekomot, és biztos abban, hogy közösen megvívott, sikerekben gazdag szezonok állnak előttünk” – mondta Siklósi Csaba, a Lagardère Sports Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik