FTC: Angliában megműtötték a támadót – idén már nem lép pályára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.03. 09:59
A Ferencváros labdarúgócsapatának nigeri válogatott támadója, Amadou Moutari a közösségi oldalán tett közzé egy kórházi képet Londonból – információink szerint Angliában megműtötték a nyári ágyéksérülése miatt. A hírt délután a klub hivatalos honlapján erősítette meg.

Amadou Moutari 2017-es érkezése óta másfél idény alatt 40 meccsen lépett pályára az NB I-ben a Ferencváros labdarúgócsapatában és nyolc gólt szerzett, de ebben az évadban még egy tétmeccsen sem játszott, miután a nyáron sérülést szenvedett.

A nigeri támadó állapota a kezelések hatására sem javult, így a napokban Angliában megműtötték, ezért posztolt képet egy londoni klinikáról az Instagram-oldalán. Az őszi szezonban már nem számíthat rá Szerhij Rebrov vezetőedző. A Ferencváros tájékoztatása szerint a műtét jól sikerült, Moutari már szerdán hazautazik Londonból.

„Minden rendben volt, nagyon jól sikerült a műtét, remekül érzem magam, éjszaka is tudtam pihenni. Ha semmi sem jön közbe, ma már visszautazhatok Budapestre, és amint lehet, szeretném elkezdeni a rehabilitációmat. Nehéz időszak vár rám, de csak az lebeg a szemem előtt, hogy minél előbb újra pályára léphessek!” – idézi a fradi.hu Moutarit.

„Londonban Ernest Schilders professzor műtötte meg a játékost, aki a körülményekhez képest jól van, így haza is engedték, hazarepülhet Angliából. Amadounak ágyékproblémái voltak, ezért kellett végrehajtani az operációt. Most kezdődik számára a rehabilitációs időszak, és fokozatosan növeljük a terhelését” – így Pánics Gergely csapatorvos.

Nem Moutari az első ferencvárosi játékos, akit Londonban műtöttek meg, szeptemberben a válogatott védő Botka Endre csípőartroszkópos beavatkozáson esett át az angol fővárosban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik