FTC: a River Plate-ből érkezhet Uzuni utódja – sajtóhír

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.02.01. 10:17
null
Argentin sajtóhírek szerint a Ferencváros már ajánlatot is tett a 30 éves Carlos Auzquiért (elől), (Fotó: AFP)
Mint ismert, Myrto Uzuni az idei téli átigazolási időszakban elhagyta a Ferencváros labdarúgócsapatát, hogy csatlakozzon a Granadához. Úgy tűnik, az FTC már azon dolgozik, hogy pótolja az albán támadót, hiszen argentin sajtóhírek szerint bejelentkezett Carlos Auzquiért, a River Plate szélsőjéért, aki a támadósor több posztján is bevethető.

Az argentin Tycsports úgy tudja, a Ferencváros egy 600 ezer eurós ajánlatot tett a 30 éves támadóért, azonban a sportportál szerint ezt az összeget a River Plate kevesli, legalább 1 millió eurót szeretne a Transfermarkt által 3.5 millió euróra taksált argentinért.

A Estudiantes saját nevelésű játékosa, a csapattal 2010-ben bajnokságot nyerő Carlos Auzqui 2017 februárjában igazolt 2.5 millió euróért a nevelőcsapatától a 35-szörös argentin bajnokcsapathoz, amelynél nem vált alapemberré, összesen 42 tétmérkőzésen lépett pályára – ezeken négy gólt és hat gólpasszt jegyzett –, időközben pedig kölcsönben szerepelt a Huracánnál, a Lanúsnál és az Atlético Talleresnél.

Argentin sajtóhírek szerint a támadó nyitott lenne a váltásra, s a csapatoknak még van idejük nyélbe ütni az üzletet, hiszen hazánkban február 14-én, Argentínában pedig február 23-án zárul a téli átigazolási időszak.

A Ferencváros átigazolási ügyeiben mérvadó Üllői129.hu úgy tudja, a Vélez, a Cruzeiro és a Nacional érdeklődését is felkeltő Auzqui átigazolási lehetősége valóban felvetődött a zöld-fehéreknél.

A transzferrel kapcsolatban megkerestük a Ferencvárost, amely átigazolásokkal kapcsolatos sajtóhíreket nem kommentál.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Fortune Akpan Bassey (nigériai, Dynamo Ceské Budejovice – Csehország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Roko Baturina (horvát, Lech Poznan – Lengyelország)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:Carlos Auzqui (argentin, River Plate – Argentína)
Távozók: Myrto Uzuni (albán, CF Granada – Spanyolország)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik