Felkészülés: gólzáporos DVSC-győzelem a főpróbán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.08. 20:26
A Debreceni VSC labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 4–0-ra legyőzte a román élvonalbeli Poli Timisoarát (Temesvárt) a Nagyerdei Stadionban.

A DVSC a mai napon már játszott egy edzőmeccset igaz, az NB II-es Szeged 2011 elleni találkozó az 55. percben, gól nélküli állásnál, a villámlás miatt félbeszakadt.DVSC a mai napon már játszott egy edzőmeccset igaz, az NB II-es Szeged 2011 elleni találkozó az 55. percben, gól nélküli állásnál, a villámlás miatt félbeszakadt.

A román élvonalbeli Temesvár, amely a nemrég véget ért idényben az osztályozón harcolta ki a bennmaradást kis késéssel érkezett meg, ez pedig meg is látszott a kezdésükön: a Loki a mezőkövesdi kölcsönből visszatérő Sós Bence góljával már a 9. percben megszerezte a vezetést.

A nagyjából 2000 fős közönség előtt rendezett találkozó első félidejében nem esett több gól, nem úgy, mint a másodikban: Takács Tamás az 59. és a 64. percben is betalált, így nem maradtak izgalmak a hajrára.

Még egy gól azonban érkezett, a duplázó csatárt váltó Justin Mengolo fejelt a hálóba egy szöglet után, így Herczeg András csapata 4–0-ra kiütötte a Temesvárt, és győzelemmel hangolt a bajnoki rajtra.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DVSC–POLI TIMISOARA (Temesvár, román) 4–0 (1–0)

DVSC: Kovács P. (Nagy S., a szünetben) – Kuti (Djelmic, 80.), Kinyik, Mészáros N. (Szatmári Cs., 80.), Ferenczi J. – Jovanovic, Szekulics, Tőzsér, Sós (Völgyi 65.) – Holman (Kusnyír 80.), Takács T. (Mengolo 71.). Vezetőedző: Herczeg András
Gólszerző: Sós (9.), Takács T. (59., 64.), Mengolo (83.)
Forrás: dvsc.hu

A DEBRECENI VSC NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete:
június 15.
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Június 24.:DVSC–MFK Zemplín Michalovce (Nagymihály, szlovák) 3–1(Sós 2, Holman)
Július 1.:DVSC–Kisvárda 3–0(Könyves, Jovanovic, Vidmar)
Július 5.:DVSC–Cigánd 5–0(Tisza, Vidmar, Nagy K., Djelmic, Varga K.)
Július 8.:DVSC–Szeged 2011 0–0– az 55. percben villámlás miatt félbeszakadt
Július 8.: DVSC–Poli Timisoara (Temesvár, román) 4–0 (Sós, Takács T. 2, Mengolo)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik