Dzsudzsák Balázs: NB I-ből a válogatottba!; Szilágyi Áron: „Tele önbizalommal megyek Tokióba”

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.07.18. 22:36
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Dzsudzsák Balázs tizenöt év után ismét NB I-es játékos lett. A 108-szoros A-válogatott – Király Gáborral együtt magyar rekorder – labdarúgó Somogyi Zsoltnak a csapatkapitányi szerepről, az Európa-bajnokságról és arról is beszélt, hogy milyen tervei vannak a nemzeti tizeneggyel.
Dzsudzsák Balázs tizenöt év után ismét NB I-es játékos lett.
A 108-szoros A-válogatott – Király Gáborral együtt magyar rekorder – labdarúgó Somogyi Zsoltnak a csapatkapitányi szerepről, az Európa-bajnokságról és arról is beszélt, hogy milyen tervei vannak a nemzeti tizeneggyel.

Novothny Soma lett a jelenlegi német Bundesliga hatodik magyarja. Gulácsiékhoz és Sallaiékhoz a frissen feljutó Bochum csatára is csatlakozott, és Bodnár Zalánnak el is mondta, már alig várja, hogy élesben is megmutathassa magát a német élvonalban.

Az olimpia egyéves elhalasztása nem egyformán érintette a sportolókat. Kétoldalas összeállításunkból kiderül, kik azok, akik csak köszönhetnek a csúszásnak, és kiknek tett keresztbe a koronavírus.

Szilágyi Áron álmában egyéniben és csapatban is állt már a tokiói dobogó tetején. A kétszeres olimpiai bajnok ellen mindenki kettőzött erővel küzd majd a páston, ugyanakkor azzal is tisztában lesznek, hogy ki az ellenfelük – derül ki Kovács Erika interjújából.

És ha hétfő, akkor Népsport-melléklet 4 oldalon – az MTK-t edző Herbert Burgess-szel, az 1971-es brazil–magyarral, a kilencek lázadásával és a legrégebbi lengyel sportlappal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik