DVTK: újabb kapust tesztelnek, Gallardo marad

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.23. 16:27
A DVTK labdarúgócsapatánál eldőlt, hogy a spanyol Francisco Gallardo meghosszabbítja a szerződését, miközben egy újabb kapust is tesztel a szakmai stáb.

A 33 éves Francisco Gallardónak a szezon végén lejárt a szerződése Diósgyőrben, és egy ideig gondolkodott a hosszabbításon. Kovács Zoltán sportigazgató a Nemzeti Sport Online megkeresésére azonban elmondta, szóban sikerült megegyezni a futballistával, aki hamarosan alá is írja szerződését, vagyis marad Diósgyőrben.

A csapat továbbra is kapust keres, miután a próbajátékra érkező cseh Milos Buchta nem kapott szerződést, és már távozott is. Most a legutóbb az NB II-es Csákvárnál szereplő 18 éves kapust, Gelei Vincét teszteli a Tomiszlav Szivics vezette szakmai stáb.

Gelein kívül már csak egy próbajátékos van a klubnál, a brazil Thiago. A többi, korábban tesztelt játékos szerződtetése már nem téma Diósgyőrben, kivéve Bodnár Richárdot, aki amatőr szerződéssel az U21-es csapat keretéhez kerül. Ugyanakkor még nem került le a napirendről a Videoton futballistájának, Lencse Lászlónak a megszerzése.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Barczi Dávid (Újpest FC), Bogáti Péter (Kazincbarcika – kölcsönből vissza), Hornyák Marcell (Kazincbarcika – kölcsönből vissza), Senad Husic (bosnyák, NK Zvijezda Gradacac – Bosznia-Hercegovina), Kádár Tamás (Roda – Hollandia, kölcsön után végleg), Nikházi Márk (MTK Budapest), Ivan Rados (horvát, Kapaz Ganja – Azerbajdzsán, kölcsönből vissza), William Rocha Alves (brazil, Tombense – Brazília), Zoran Kosztics (szerb, Zsetiszu – Kazahsztán), Nenad Rajics (szerb, FK Leotar Trebinje – Bosznia-Hercegovina). Amatőr szerződést kapott: Bodnár Richárd (Soroksár)
Távozik/távozhat: Ambrusics Róbert (?), FernandoMiguel Fernández (spanyol, befejezi pályafutását), José Luque(spanyol, befejezi pályafutását), Nagy Tamás (Lombard Pápa), Ribánszki László (szlovákiai, Podbeskidzie Bielsko-Biala – Lengyelország), Tajti Norbert (Siófok FC)
Kiszemeltek: Gelei Vince (Csákvár), Lencse László (Videoton), Thiago dos Santos (brazil, legutóbb Bahia – Brazília, próbajáték)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik