DVSC: közös megegyezéssel szerződést bontottak Németh Krisztiánnal – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2022.01.04. 08:12
null
Németh Krisztián elbúcsúzott Dzsudzsák Balázséktól (Fotó: dvsc.hu)
A DVSC december 31-i hatállyal, közös megegyezéssel szerződést bontott Németh Krisztiánnal – jelentette be kedd reggel a debreceni labdarúgócsapat a hivatalos honlapján.

 

A 32 éves, 37-szeres válogatott Németh Krisztián szeptember végén, hosszú kihagyás után érkezett a DVSC-hez, és igyekezett magát mihamarabb újra felépíteni – írja a csatár kapcsán a dvsc-hu.

Hét NB I-es bajnokin és egy kupatalálkozón is pályára lépett debreceni színekben, eredményes volt a Kecskemét elleni MK-meccsen, valamint gólt szerzett a Honvéd elleni győztes (5–3) mérkőzésen.

A decemberi eleji, zalaegerszegi bajnokin azonban megsérült, részleges izomszakadást szenvedett, így a Ferencváros és a Gyirmót ellen már nem játszhatott, a debreceni klub pedig december 31-i hatállyal, közös megegyezéssel szakított a csatárral, aki éppen január 5-én, szerdán tölti be a 33. életévét. Némethnek a DVSC volt a 14. klubja pályafutása során.

„Korábban is úgy egyeztünk meg a DVSC-vel, hogy Németh Krisztián december végig segít a csapatnak. Most, miután a sérüléséből már felépült, azon dolgozunk, hogy új csapatot találjunk neki" – nyilatkozta a váltással kapcsolatban a Nemzeti Sportnak a játékos menedzsere, Filipovics Vladan.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Baranyai Nimród
Kiszemeltek:
Távozók: Németh Krisztián (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik