DVSC: súlyos sérülés, idén már aligha játszhat az alapember

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.06.07. 16:48
null
Haris Attila (középen) fájdalmas arccal hagyta el a pályát a Kaposvár ellen (Fotó: dvsc.hu)
Súlyos vállsérülése miatt 2020-ban már aligha léphet pályára Haris Attila, a labdarúgó NB I-ben a kiesés elkerüléséért küzdő DVSC középpályása – adta hírül a debreceni klub hivatalos honlapja.

 

A 23 éves futballistának pénteken, a Kaposvár elleni mérkőzés (1–1) elején kiugrott a válla, s mivel nem ez az első ilyen jellegű sérülése, biztossá vált, hogy meg kell műteni.

Nem igazán emlékszem a szituációra, de a visszajátszás alapján azt látom, ahogy harcoltunk a labdáért a kaposvári játékossal, rátettem a kezem a mellkasára, és egy rossz mozdulat következtében kiugrott a vállam – mondta szomorúan Haris Attila a dvsc.hu-n. – A legutóbbi sérülésem után mondták az orvosok, ha még egyszer kimegy, mindenképp műteni kell. Nagyon mélyen érintett, ez a legkomolyabb sérülésem, amelyet eddigi pályafutásom során elszenvedtem. A szombati napom azzal telt, hogy próbáltam feldolgozni a történteket, most pedig intézem a műtétet. Nehéz időszak és nagyon hosszú rehabilitáció vár rám, de erős leszek, és bízom benne, a téli felkészülést már a csapattal tudom elkezdeni.”

Haris a jelenlegi idényben 23 NB I-es mérkőzésen lépett pályára a Debrecenben, mindannyiszor a kezdőcsapat tagjaként, és egy gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik