Budafok: megegyeztek, marad a Puskás Akadémia szélsője

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.07.19. 06:57
null
Skribek Alen a PMFC elleni nyári felkészülési mérkőzésen (Fotó: Dömötör Csaba)
Skribek Alen, a Puskás Akadémia 19 éves utánpótlás-válogatott szélsője kölcsönben újabb egy évig a Budafoki MTE labdarúgója lesz – tudtuk meg az NB I újoncának hivatalos honlapjáról.

„Az elmúlt fél évben nagyon jól éreztem magam Budafokon, és a klub is jelezte, számítana rám az NB I-ben is. Azt láttam jó döntésnek, ha a BMTE-nél maradok, itt több esélyem lesz élvonalbeli tapasztalatot gyűjteni” – idézi a klubhonlap Skribek Alent, aki januárban érkezett Budafokra, és hét bajnoki mérkőzésen két gólt szerzett.

„Egy sikeres élvonalbeli idény nagyon sok kaput megnyithat előttünk, ez mindannyiunk számára extra motivációt jelent – folytatta a Felcsúton nevelkedő szélső. – Rendkívüli csapategységünk és a taktikai felkészültségünk is segíteni fog minket abban, hogy kellemes meglepetéseket szerezzünk az NB I-ben. Az újonnan érkezőkkel még erősebbek leszünk. Keményen dolgozunk azért, hogy a bajnoki rajtra csúcsformába kerüljünk.”

Skribek a koronavírus-járvány miatt elrendelt kényszerszünet óta a Mol Fehérvár, az ETO FC Győr és az NK Roltek Dob elleni felkészülési mérkőzésen is gólt szerzett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAFOKNÁL
Érkezők: Marko Iharos (horvát, Slaven Belupo – Horvátország), Kovács Zoltán (ZTE FC, kölcsön után végleg), Lőrinczy Attila (Soroksár, szabadon igazolhatóként), Medgyes Sinan (Budaörs), Oláh Bálint (Mezőkövesd, kölcsön után végleg), Takács Ronald (szabadon igazolhatóként, legutóbb Inter Bratislava – Szlovákia)
Kölcsönbe érkezők: Bese Balázs (MTK Budapest), Skribek Alen Puskás Akadémia), Zsóri Dániel (Mol Fehérvár)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Gohér Gergő, Horváth Roland, Khiesz Kornél, Króner Martin, Opavszky Balázs
Kölcsönbe távozók: Farkas Bálint (Érd)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Zsolnai Richárd (Diósgyőri VTK – onnan FC Ajka)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik