Békéscsaba: két légiós megy, bevetnék az angolt a Fradi ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.09. 14:55
Zoran Szpisljak, a labdarúgó NB I tavaszi rajtjára készülő Békéscsaba vezetőedzője reméli, hogy a Ferencváros elleni hétvégi bajnokin már csatába küldheti az angol labdarúgót, Nathan Ecclestont.

Zoran Szpisljak a Nemzeti Sport Online-nak elmondta: Nathan Eccleston ügyében tart a papírmunka, s minden remény megvan arra, hogy a legutóbb Skóciában légióskodó angol támadó a Fradi elleni hazai nyitányon már pályára lép (szombat, 15.30, M4).Nathan Eccleston ügyében tart a papírmunka, s minden remény megvan arra, hogy a legutóbb Skóciában légióskodó angol támadó a Fradi elleni hazai nyitányon már pályára lép (szombat, 15.30, M4).

Lezárult Hudák Martin átigazolása is: a Puskás Akadémiától kölcsönvett középpályás hivatalosan is a pillanatnyilag sereghajtó viharsarkiak szolgálatába állt az idény végéig.

A szakvezető két távozóról is beszámolt: a bolgár középpályás, Georgi Korudzsiev szerződését már felbontották, és nem számítanak Bratiszlav Punosevacra sem – hamarosan a szerb csatár papírjaira is pecsét kerül.

A Nemzeti Sport Online közben megtudta azt is, hogy dunaújvárosi kölcsönjátéka után visszatért a csapathoz Koszó Balázs is, aki a tavaszt ismét lila-fehérben tölti.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BÉKÉSCSABÁNÁL
Érkezők:
Nathan Eccleston (angol, szabadon igazolhatóként, legutóbb: Kilmarnock FC – Skócia), Matús Paukner (szlovák, FC Nitra – Szlovákia), Vukasin Polekszics (montenegrói, Szutjeszka Niksics – Montenegró), Takács Péter (Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Hudák Martin (Puskás AFC)
Kölcsönből visszatérők:
Koszó Balázs (Dunaújváros)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Máté János (Mezőkövesd), Tóth Dániel (Kozármisleny – próbajáték)
Távozók: Lubos Ilizi (szlovák), Polonio-Guerreiro Joao, Georgi Korudzsiev (bolgár, szabadon igazolható), Bratiszlav Punosevac (szerb, szabadon igazolható), Szántó Mihály, Szilágyi Péter (Soroksár)
Kölcsönbe távozók: Bagi István (Kisvárda)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Kertész Tamás (DVSC)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Juhász György (Balmazújváros)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik