Békéscsaba: a szlovák gólvágó aláírt az Előréhez – hivatalos

Vágólapra másolva!
2016.01.14. 11:59
null
Matus Paukner aláírt (Fotó: 1912elore.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Békéscsaba a hivatalos honlapján jelentette, hogy két és fél évre szerződtette Matus Pauknert.

Paukner Szlovákiából, az FC Nitrától érkezik, amelynek színeiben a szlovák másodosztályban 17 bajnokin 17 gólt szerzett. A 24 éves támadó 182 centiméter magas, a szakmai stáb és a vezetőség szerint nagy segítség lesz a liláknak az első osztályban maradás kiharcolásában.

A Békéscsaba néhány nap múlva további érkezőkről számolhat be, mivel a lila-fehér klub – a hivatalos oldalának tájékoztatása szerint – előrehaladott tárgyalásokat folytat két, fiatal, magyar labdarúgóval is.

Bejelentették azt is – amiről korábban már beszámoltunk –, hogy Kertész Tamás visszatért Debrecenbe, Lubos Ilizi távozott az Előrétől és Bagi István kölcsönbe kerül a Kisvárda-Master Good csapatához. A második csapatból két labdarúgó, Polonio-Guerreiro Joao és Szántó Mihály távozik.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BÉKÉSCSABÁNÁL
Érkezők:
Matus Paukner (szlovák, FC Nitra – Szlovákia), Vukasin Polekszics (montenegrói, Szutjeszka Niksics – Montenegró), Takács Péter (Mezőkövesd – szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Fröhlich Roland
(Paks), Máté János (Mezőkövesd)
Távozók: Lubos Ilizi (szlovák), Polonio-Guerreiro Joao, Szántó Mihály
Kölcsönbe távozók: Bagi István (Kisvárda)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Kertész Tamás (DVSC)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Juhász György, Szilágyi Péter (Balmazújváros)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik