Balmaz: visszatér egy fiatal, Coulibalyról is döntöttek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.15. 13:41
A labdarúgó NB I-ben szereplő Balmazújváros első embere, Tiba István a klub hivatalos honlapjának elmondta: Kamarás György visszatér dorogi kölcsönjátékából, és tavasszal már az élvonalban futballozik. Szóba került Adamo Coulibaly szerződtetése is.

„A fiatal Kamarás György visszatért a dorogi kölcsönadásából, s tavasszal már nálunk futballozik. Egy-két labdarúgó van még képben, akikkel kapcsolatban az elkövetkezendő napokban várható döntés" – idézi a balmazfoci.hu Tiba Istvánt. „A fiatal Kamarás György visszatért a dorogi kölcsönadásából, s tavasszal már nálunk futballozik. Egy-két labdarúgó van még képben, akikkel kapcsolatban az elkövetkezendő napokban várható döntés" – idézi a balmazfoci.hu Tiba Istvánt.

A 19 éves játékos az ősszel 18 mérkőzésen szerepelt az NB II-ben a Dorog színeiben, és két gólt szerzett. A Magyar Kupában három találkozón jutott szóhoz, egyszer volt eredményes. A Balmazújváros döntött Adamo Coulibaly jövőjéről is.

„Nem tervezzük már a szerződtetését" – mondta Tiba István szűkszavúan a korábbi NB I-es gólkirályról. Hozzátette: lesznek olyan futballisták, akiket kölcsönadnak tavaszra, de nem nevezett meg közülük egyet sem.

Tiba azt is elárulta: pusztán anyagi megfontolásból nem utazik a Balmazújváros külföldi edzőtáborba.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BALMAZÚJVÁROSNÁL
Érkezők: Harsányi Zoltán (szlovákiai, szabadon igazolhatóként, legutóbb Nyíregyháza), Rudolf Gergely (Nyíregyháza Spartacus, szabadon igazolhatóként), Lasa Sindagoridze (grúz, FC Szaburtalo – Grúzia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Kamarás György (
Dorog)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Kovács Ádám (szabadon igazolható), Vólent Roland (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik