Átigazolások: az NB I-be szerződne a belga szélső

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2022.05.30. 13:57
null
Thibaud Verlinden tavaly szerződött a DAC-hoz, de elképzelhető, hogy az új idényt ár Magyarországon, az NB I-ben kezdi meg
A Nemzeti Sport információi szerint több magyar klub is szerződtetné Dunaszerdahelyről a DAC lejáró szerződésű belga labdarúgóját, a 22 éves Thibaud Verlindent.

 

 

„Valóban van érdeklődés Magyarországról Thibaud Verlinden iránt, három klub is jelentkezett a szélsőért, akinek június végén lejár a szerződése a DAC-nál – erősítette meg a Nemzeti Sport érdeklődésére a hírt a játékos képviselője, Schultz Levente. – Jó tavaszt produkált a szlovák élvonalban, góllal, gólpasszokkal járult hozzá, hogy a dunaszerdahelyiek kiharcolják a nemzetközi kupaindulás jogát. Szívesen szerződne Magyarországra, de még nem dőlt el a jövője, mert a DAC-nál is marasztalják, új szerződést is ajánlott már a klub.”

A 22 éves, a belga korosztályos válogatottakat is végigjáró (U15 és U19 között) Verlinden tavaly szeptemberben a holland Fortuna Sittardtól szerződött Dunaszerdahelyre, a DAC-nál 16 tétmeccsen egy gólt és két gólpasszt jegyzett.

Schultz Levente az érdeklődő NB I-es klubokat nem kívánta megnevezni, annyit mondott még, hogy jövő hét végéig eldőlhet, hol folytatja a szélső.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik