NB III: Nyíregyházáról és Bangladesből igazolt az ETO

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.31. 07:44
A Nyíregyháza Spartacustól távozó Pákolicz Dávid a következő szezontól az NB III-ban szereplő Győri ETO labdarúgócsapatához igazolt. A klub bejelentette Demjén Gábor szerződtetését is.

Pákolicz Dáviddal a nyár elején szóban megállapodott a Nyíregyháza, de június 30-án lejáró szerződését végül nem hosszabbította meg a klubbal. Csaknem egy hónap elteltével azonban klubot talált magának a támadó, a Győri ETO-nál folytatja pályafutását.június 30-án lejáró szerződését végül nem hosszabbította meg a klubbal. Csaknem egy hónap elteltével azonban klubot talált magának a támadó, a Győri ETO-nál folytatja pályafutását.

Pákolicz fiatalként három és fél évet már Győrben futballozott, majd hatéves Nyíregyházi kitérő következett (időközben fél évet Pécsen is játszott). A 30 éves játékos jelenleg a sérüléséből lábadozik, így a pályára lépésére még várni kell.

„Visszatérésem még egy kicsit odébb lesz, mert rehabilitációs edzéseket végzek – mondta Pákolicz az etofutsal.hu-nak. – Emiatt is örülök, hogy itt lehetek, mert nehéz helyzetben segített a klub, azon leszek, hogy ezt a pályán háláljam meg minél előbb.”

„Az igazság az, hogy hat évet töltöttem Nyíregyházán, én ott családot alapítottam, nemrégiben megszületett a kislányom… Nem is terveztem, hogy máshol folytatom. Az élet azt hozta, hogy elváltak az útjaim a Szparival. Ekkor hívtak a győriek, amire egyáltalán nem számítottam. Iszonyatosan jó érzés, hogy nem felejtettek el, és visszahívtak! Nemes feladat, mert mindenki tudja, hogy az NB III nem a megfelelő hely az ETO-nak.”

Az ETO bejelentette a korábban a Debrecenben, a Videotonban, az Újpestben, a Nyíregyházában és a Pécsben is futballozó Demjén Gábor szerződtetését is, aki Bangladesből tért haza Magyarországra, és az előző napokban már Győrben edzett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL

Érkezők: Demjén Gábor (Abahani – Banglades), Oross Márton (Gyirmót FC), Pákolicz Dávid (Nyíregyháza), Weitner Ádám (Szigetszentmiklós)
Kölcsönből érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Illés Dávid
(Lombard Pápa), Medgyes Sinan (szlovákiai, OFC Gabcíkovo – Szlovákia), Nacsa Péter (Szolnok), Németh László (Ajka), Pongrácz Viktor (Lombard Pápa), Vankó Imre (Lombard Pápa)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:

Távozók (mindenki szabadon igazolható): Nemanja Andrics (szerb, újpesti kölcsön után szabadon igazolható), Vladica Brdarovszki (macedón, Vardar Szkopje – Macedónia), Dan Bucsa (román, ASA Targu Mures – Románia), Marko Dinjar (horvát, PAFC), Luis Ibánez (argentin-olasz, Crvena zvezda – Szerbia), Farkas Zoltán (ceglédi kölcsön után Gyirmót?), Djordje Kamber (szerb, Budapest Honvéd), Lubos Kamenár (szlovák), Milos Kocics (szerb), Koltai Tamás (Videoton), Giorgi Kvilitaia (grúz, Dinamo Tbiliszi – Grúzia), Lang Ádám (Videoton), Lipták Zoltán (DVTK), Pátkai Máté (Videoton), Priskin Tamás (Slovan Bratislava – Szlovákia), Njongo Priso (kameruni-máltai, Valletta FC – Málta), Rudolf Gergely, Miroslav Stevanovic (bosnyák, Borac Banja Luka – Bosznia?), Stieber András (pápai kölcsön után), Marek Strestík (cseh, MTK), Lazar Sztanisics (szerb), Nikola Trajkovics (szerb), Völgyi Dániel (pápai kölcsön után végleg Gyirmót), Windecker József (Újpest)

Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Pogacsics Krisztián (Bihor Oradea – Románia, onnan Puskás Akadémia)

Távozhatnak: Csató Martin, Mervó Bence, Szolga Máté

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL

Érkezők: Luis Ramos (hondurasi, AZAL PFK – Azerbajdzsán), Jagodics Bence (szabadon igazolható, legutóbb Lombard Pápa), Pölöskey Péter (szabadon igazolható, legutóbb PMFC)

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Gengeliczki Gergő (Mezőkövesd), Bajzát Péter (Mezőkövesd), Perger Bence (Balmazújváros)

Az utánpótlásból felkerültek: Ács Ádám, Lengyel Marcell, Ötvös Bence, Vámos Márk

Kiszemeltek: Farkas Márk (Szombathelyi Haladás) Szavo Rakovics (szerb, szabadon igazolható)

Távozók: Balogh János (DVSC – szabadon igazolhatóként), Gengeliczki Gergő, Bajzát Péter (Mezőkövesd, kölcsön után végleg), Fodor Ferenc (Puskás Akadémia), Hrabina Alex (Szolnok), Deniss Ivanovs (lett, FK Liepaja – Lettország), Koller Krisztián (ZTE – szabadon igazolhatóként), Pákolicz Dávid (Győri ETO), Pekár László (Puskás Akadémia),
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bosnjak Predrag (FTC, onnan Haladás)

Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik