NB II: a Vasas edzője megérti a szurkolók elégedetlenségét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.25. 18:03
Dirk Berger, a Vasas vezetőedzője csak az első tizenöt percben nyújtott teljesítménnyel elégedett, a későbbiekben látottak alapján a vendég Siófok szerinte is megérdemelten nyerte meg 2–0-ra a két csapat péntek délutáni NB II-es bajnoki labdarúgó-mérkőzését – derült ki a meccset közvetítő Duna Tv gyorsinterjúiból.

Dirk Berger, a Vasas vezetőedzője: – Az első tizenöt percben jól játszottunk, de a mérkőzés egészében nem. A folytatásban a Siófok volt a jobb, a mi csapatunkon nem látszott, mit szeretne játszani. Elemeznem kell a történteket, mi miért történt, talán nem voltunk elég bátrak, nem volt elég önbizalmunk. Teljes mértékben meg tudom érteni a szurkolók elégedetlenségét, én is csalódott vagyok, akárcsak a csapat.Dirk Berger, a Vasas vezetőedzője: – Az első tizenöt percben jól játszottunk, de a mérkőzés egészében nem. A folytatásban a Siófok volt a jobb, a mi csapatunkon nem látszott, mit szeretne játszani. Elemeznem kell a történteket, mi miért történt, talán nem voltunk elég bátrak, nem volt elég önbizalmunk. Teljes mértékben meg tudom érteni a szurkolók elégedetlenségét, én is csalódott vagyok, akárcsak a csapat.

Horváth Károly, a Siófok szakmai igazgatója: – Azért tudtuk megnyerni ezt a mérkőzést, mert legyőztük saját magunkat. A játékosok hittek magukban, nem foglalkoztak külső körülményekkel, hogy tizenegyes volt-e vagy sem, egyetlen cél lebegett a szemük előtt, hogy megnyerjék ezt a meccset. A jövő héten az (éllovas) Nyíregyházával játszunk, mindent fel fogunk tenni arra, hogy azon a mérkőzésen fontos pontokat szerezzünk. Nem a Nyíregyháza utolérésére gondolunk elsősorban – de természetesen arra is törekszünk – , hanem hogy megőrizzük azt a pozíciót, ami feljutást eredményezhet.

Pál András szerződtetéséről Horváth Károly elmondta: a szóbeli egyezség megszületett a korábbi MTK-játékossal, de a papírok még nincsenek aláírva.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik