NB II: visszatérhet a száműzött tehetség a Vasashoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.07. 14:47
Az U19-as válogatott Berecz Zsombor újra a Vasas felnőtt keretével készülhet, miután a Kubala Akadémia elöljárói meggyőzték a klub vezetőit, hogy adjanak egy második esélyt a fiatal játékosnak.

Mint ismeretes, a profi szerződéssel rendelkező Berecz Zsombort a Digi Tv-ben adott nyilatkozatának egyik mondata miatt száműzték a felnőtt keretből. A fiatal játékos a vezetőség döntéseit kritizálta, mivel szerinte ezek hozzájárultak ahhoz, hogy a csapat nem jutott fel az NB I-be.

„Mikor kijöttünk Mészöly Gézával, az U19-es válogatott edzőjével a stúdióból, már tudtam, hogy hülyeséget mondtam, de nem tudtam mit csinálni – mondta a klub honlapjának a játékos. – Bántott, hogy nem nyertük meg a bajnokságot, ám ahelyett, hogy az öltözőben öntöttem volna ki a lelkem, kivittem a nagy nyilvánosság elé a problémámat. Sajnálom a történteket, minden érintettől elnézést kértem, nem azt és nem úgy gondoltam, ahogy az visszajött az interjúból.”

A Vasas Kubala Akadémia ügyvezetője, Kovács Norbert és szakmai vezetője, Németh Antal meggyőzte a felnőtt együttes vezetőedzőjét, Dirk Bergert, hogy adjon még egy esélyt a játékosnak. Kedden aztán Berecz Zsombor személyesen is elnézést kért a szakvezetőtől.

„Fiatal tehetségről van szó, aki még sokra viheti – vélekedett Dirk Berger. – Egy botlás miatt nem törhetek végleg pálcát felette. Július eleje óta edzésben van az U21-es gárdánál. Az elkövetkező hetekben megnézem néhány meccsen, és szeptembertől ismét nyitva áll előtte a felnőtt együttes öltözőjének ajtaja. Csak rajta múlik, hogy tud-e élni a lehetőséggel.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik