Kisvárdáról Paksra igazolt Ötvös Bence – hivatalos

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.05.29. 14:33
Ötvös Bence aláírt Pakson (Fotó: Paksi FC)
A labdarúgó NB I-ből kieső Kisvárdától erősítette meg keretét a Magyar Kupa-győztes Paksi FC, amely szerződtette Ötvös Bencét.

A 26 éves támadó középpályás Nyíregyházán nevelkedett, ahonnan 2021 januárjában került kölcsönbe az élvonalbeli Kisvárdához, amely nem sokkal később végleg megszerezte Ötvös játékjogát. A labdarúgó kereken 100 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben.

Nagyon örülök, hogy Pakson folytathatom. Egy kicsit bánom, hogy nem tudtam előbb érkezni, és részesülni a nemrég zárult idény sikereiből, de hasonló célokkal jöttem. Szeretném jövőre már belülről átélni mindazt, amin az elmúlt hetekben átment a klub. Szeretnék az európai kupaporondon segíteni a csapatnak, a Kisvárdával már volt alkalmam belekóstolni azokba a párharcokba is. Minden erőmmel azon leszek tehát, hogy a teljesítményemmel a csapat hasznára legyek. Úgy gondolom, Bognár György játékfilozófiája feküdni fog, szeretem a kezdeményező, támadószellemű játékot. Sok jót hallottam a vezetőedzőről, várom a közös munkát” – fogalmazott a három évre szóló szerződés aláírása után a Paks honlapjának Ötvös Bence.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS PAKSON
Érkezők: Ötvös Bence (Kisvárda, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérhetnek: Debreceni Ákos (BFC Siófok), Debreceni Zalán (BFC Siófok), Földi Dominik (Szeged-Csanád GA), Gyurkits Gergő (BFC Siófok), Hegedűs János (BFC Siófok), Nagy Richárd (Szeged-Csanád GA), Nyári Patrik (Szeged-Csanád GA), Szekszárdi Milán (Kolorcity Kazincbarcika SC)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 
Kiszemelt: –
Távozók: 
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Könyves Norbert (magyar-szerb, lejár a szerződése)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik