Paksi FC: 2025-ig írt alá a kétszeres válogatott középpályás

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2024.04.11. 10:31
Balogh Balázs a következő idényben is a Paksi FC-ben futballozik (Fotó: paksifc.hu)
Bognár György vezetőedző után Balogh Balázs, a Paksi FC középpályása is új, 2025 nyaráig szóló szerződést kötött a tolnai klubbal.

 

Úgy látszik a Paksi FC-nél a napokban tartják a szerződéskötések hetét. Először kedden Vécsei Bálint szerződtetését jelentette be a klub, majd szerdán következett Bognár György vezetőedző idén lejáró szerződésének meghosszabbítása egy évvel, csütörtökön pedig a nyáron szintén lejáró szerződésű, kétszeres válogatott középpályás, Balogh Balázs ugyancsak egy évvel történő hosszabbítását jelentette be a paksifc.hu.

„A hosszabbítással kapcsolatban semmilyen kérdés nem volt bennem. Haraszti Zsolt ügyvezetőnk pontosan tudja, milyen érzésekkel fordulok a klub felé. Karrierem során eddig a második legtöbb időt tölthettem el itt, és Paks a második otthonunkká vált. Gyorsan, könnyen ment tehát a döntés” – nyilatkozta Balogh, akinek az Újpest és a Puskás Akadémia után a Paks a harmadik NB I-es klubja és a 355 élvonalbeli meccséből 125-öt a Paksban játszott. Az élvonalban 23 gólt szerzett, ebből ötöt a Paksi FC-ben.



 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik