Jönnek a Magyar Kupa negyeddöntői – A Tippmixprón a végső győztesre is fogadhatsz

Vágólapra másolva!
2024.04.01. 08:46
Ki nyeri a Magyar Kupát? (Fotó: Török Attila)
Az előttünk álló héten kedden, szerdán, illetve csütörtökön is Magyar Kupa-találkozókat rendeznek, a cél immáron az elődöntőbe jutás. Két tisztán NB I-es párharc mellett még két NB II-es klub is küzd, a Vasas a Paksot fogadja, míg a Nyíregyháza a Kecskemétet látja vendégül. (x)

Időrendben haladva az első találkozót kedden este rendezik, a Kisvárda az MTK-t fogadja. A hazaiak szinte biztos kiesők az NB I-ben, ráadásul zsinórban három vereségük van, így nem túl biztató előjelek után várják az MTK elleni negyeddöntőt. A vendégek utolsó három találkozójukon veretlenek, március közepén 2-1-re verték a Kisvárdát a ligában. A kék-fehérek végső sikere a kupában közel 10,00-s oddsot jelenthet.

Kisvárda–MTK – 1X2

SZAVAZÁS

Kisvárda–MTK – 1X2

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A Vasas az NB II-ben a feljutásért küzd, a Magyar Kupában pedig a 2022-ben döntőig menetelő Paks lesz az ellenfele. Érdekesség, hogy a két csapat tavaly is találkozott a kupában, ráadásul éppen ugyanebben a szakaszban, a negyeddöntőben, akkor viszont a tolnaiak játszhattak otthon. A hazai pálya és a még Pakson futballozó Varga Barnabás gólja sem segített, a Vasas 3-2-re nyert, ezzel pedig elődöntőbe jutott. 

Vasas–Paks – 1X2

SZAVAZÁS

Vasas–Paks – 1X2

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A címvédő Zalaegerszeg már korábban kiesett, a legnagyobb esélyes a Tippmixpro oddsai alapján nem meglepő módon az FTC, a zöld-fehérek végső sikerére a Magyar Kupában közel kétszeres szorzó elérhető. Várhatóan Dejan Sztankovics együttesének nem lesz könnyű dolga, hiszen idegenben kellene kivívnia a továbbjutást a Diósgyőr ellen, a miskolciak négy hazai tétmeccs óta veretlenek, de utoljára nagy zakóba futottak bele a ZTE otthonában (1-5).

Diósgyőr – FTC – 1X2

SZAVAZÁS

Diósgyőr–FTC – 1X2

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Csütörtökre marad az utolsó párharc, ahol az NB II-es Nyíregyháza a Kecskemét ellen vívhatja ki a legjobb négy közé jutást. A hazaiak az elmúlt hétvégén újra győztek, ezzel hárommeccses nyeretlenségi sorozatot szakítottak meg, így továbbra is magabiztosan vezetik a másodosztályt. A Kecskemét legutóbb az MTK ellen az utolsó percekben mentett pontot, de idegenben utolsó öt tétmeccséből csak egyet nyert meg, igaz, azt éppen a kupában. A két csapat utoljára 2022-ben találkozott, akkor mindkét együttes az NB II-ben küzdött, és 2-2 lett a vége, a döntetlen ezúttal hosszabbítást jelentene. 

Nyíregyháza - Kecskemét – 1X2

SZAVAZÁS

Nyíregyháza–Kecskemét – 1X2

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A Tippmixpro Magyar Kupára vonatkozó hosszútávú fogadásánál tehát az FTC a legesélyesebb, a 2022-es győztest a további öt NB I-es klub követi, Paks, Kecskemét, Diósgyőr, MTK, Kisvárda sorrendben. Az NB II-es együttesek közül a bajnokságot is vezető Nyíregyháza áll előrébb, a listát pedig a Vasas zárja. 

KI NYERI A MAGYAR KUPÁT?

SZAVAZÁS

Ki nyeri a Magyar Kupát?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik