Utolsó harmadához érkezett az NB I – hosszútávú fogadási lehetőségek a Tippmixprón!

Vágólapra másolva!
2024.03.05. 08:31
null
Az előző hétvégi fordulóval az utolsó harmadához érkezett az NB I 2023/24-es szezonja, és 10 körrel a bajnokság vége előtt még sok a nyitott kérdés a magyar élvonalban: a Paks tudja tartani a lépést a címvédő FTC-vel az elsőségért zajló versenyfutásban? Kik lesznek a kiesők? (x)

Zsinórban hatodik bajnoki címének begyűjtésére készül az FTC a magyar élvonalban, azonban a IX. kerületiek rég nem látott küzdelemre kényszerülnek az NB I-ben, ugyanis a 23. fordulót követően a Paks egy ponttal megelőzi a címvédőt – igaz, az FTC eggyel kevesebb mérkőzést játszott le.

A korábbi években az FTC rendre nagy fölénnyel végzett az élen a magyar bajnokságban, a 2020/21-es szezonban például 20 ponttal előzte meg a második helyre befutó Puskás Akadémiát. Éppen ezért nem meglepő, hogy a Tippmixprón elérhető outright fogadási lehetőségnél továbbra is Dejan Sztankovics csapata a favorit az aranyéremre, 1,10-es nyereményszorzót ér a fővárosiak újabb elsősége, míg a Paks neve mellett 5,75-ös odds található. A szezon során eddig mindkét együttes négyszer kapott ki az NB I-ben, április elején pedig rendeznek még egy FTC – Paks találkozót.

Labdarúgás, NB I 2023/24 – Ki nyeri a bajnokságot?

SZAVAZÁS

Ki nyeri a bajnokságot?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

A Tippmixpro kínálatában nem csupán a bajnoki elsőséghez kapcsolódóan lehet hosszútávú fogadásokat kötni, hanem arra is lehet tippelni, hogy a felkínált párosításokban szereplő csapatok közül melyik végez előrébb a tabellán: az Újpest és az MTK, a Puskás Akadémia és a Kecskemét, valamint a DVSC és a Diósgyőr sincs távol egymástól, mindegyik párosítás esetében legfeljebb öt pont a különbség a csapatok között 10 fordulóval a bajnokság vége előtt (a Diósgyőrnek van még egy elmaradt mérkőzése is). A lila-fehérek legutóbb a Fehérvár ellen nyertek 2-0-ra, így 7 ponttal megelőzik a Kisvárdát, 8 egységgel a Mezőkövesdet a kiesés elkerüléséért folytatott harcban.

Labdarúgás, NB I 2023/24 – Újpest vagy MTK végez előrébb?

SZAVAZÁS

Az Újpest vagy MTK végez előrébb?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

SZAVAZÁS

Az Puskás Akadémia vagy Kecskemét végez előrébb?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Az NB I végső sorrendjének megállapításakor elsőként a győzelmek számát veszik figyelembe, ezt követik az egymás ellen elért eredmények: a felkínált párosításokban az MTK kétszer kapott gól nélkül győzte le az Újpestet, a Puskás Akadémia és a Kecskemét egyszer-egyszer győzött egymás ellen, míg a DVSC – Diósgyőr párosításban egy döntetlen mellett egy miskolci siker született.

Labdarúgás, NB I 2023/24 – DVSC vagy Diósgyőr végez előrébb?

SZAVAZÁS

A DVSC vagy Diósgyőr végez előrébb?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Érdemes említést tenni a magyar másodosztályról is: az NB II-ben a Nyíregyháza tetemes előnyt épített ki üldözőivel szemben, így joggal pályázhat a feljutó helyek egyikére, a másik pozícióért viszont még több csapat is versenyben van, de talán a Győr és a Vasas pályázik a legjobb eséllyel erre. Jól mutatja az erőviszonyok kiegyensúlyozottságát, hogy egyenlő oddsokkal lehet fogadni a két csapatra azzal kapcsolatban, hogy melyikük végez majd előrébb a bajnokságban. Az utolsó előtti fordulóban a Győr otthonában még egyszer összeméri erejét a két csapat, novemberben a Vasas otthonában 6-0-ra győzött a hazai gárda.

Labdarúgás, NB II 2023/24 – Győr vagy Vasas végez előrébb?

SZAVAZÁS

A Győr vagy Vasas végez előrébb?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Az NB I és az NB II mérkőzéseire Magyarországon csak a Tippmixen és a Tippmixprón lehet legálisan fogadni. Az új Tippmixprón az Oddsrakéta, az azonnali kifizetés (cash out) és a Fogadáskészítő funkció is elérhető, az Oddspiramis promócióval kötésben összeállított tippsornál lehet a százalékosan megnövelt oddsot aktiválni, és érdemes figyelni az aktuális szuper oddsokat is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik