Elindult az Oddsrakéta – egekben az oddsok a Tippmixprón!

Vágólapra másolva!
2024.03.01. 08:51
SC Freiburg - RC Lens
Sallai Roland (Fotó: Getty Images)
Népszerű kimenetelek, kiemelkedő oddsszal – az Oddsrakétával egy adott fogadási esemény meghatározott kimenetelére fogadhatsz megnövelt nyereményszorzóval. Keresd akár minden nap a Tippmixprón! (x)

A Cash out, a Fogadáskészítő, a Szuper odds és az Oddspiramis mellett már az Oddsrakéta is elérhető az új funkciók között a Tippmixpro oldalán! Az Oddsrakétával egy kimenetelre lehet fogadást tenni, méghozzá úgy, hogy egy alapesetben is elérhető fogadási lehetőség, vagy több meglévő fogadási esemény kombinációja kiemelkedő nyereményszorzóval tippelhető meg.

Az aktuális ajánlat a sportági menüben Oddsrakéta elnevezés alatt, külön elemként is elérhető, így minden nap ugyanazon a linken keresztül is megtalálható. Emellett érdemes a weboldal „Kiemelt ajánlatok” menüpontjában is böngészni, ahol szintén helyet kap az éppen elérhető Oddsrakéta. Pénteken például a Freiburg–Bayern München találkozón arra lehet tippelni kiemelt szorzóval, hogy a magyar válogatott támadója, Sallai Roland betalál-e a német rekordbajnok ellen. 

Érdemes felidézni néhány példát az elmúlt napokból: az Oddsrakétával 1.90 helyett 2.50-es szorzóval lehetett megfogadni, hogy az MTK–Mezőkövesd bajnokin mindkét csapat szerez gólt, 1.65 helyett 2.00-s oddsért lehetett tippelni arra, hogy a Diósgyőr jut tovább a ZTE ellen a Magyar Kupában, valamint 1.51 helyett 1.80-as szorzót ért az, hogy a Győr–Nyíregyháza NB II-es találkozón döntetlen vagy vendégsiker lesz a végeredmény – a felsorolt esetekben rendre nyertesnek bizonyultak az Oddsrakétára megtett fogadások.

Fontos kitétel, hogy az Oddsrakéta más fogadási eseménnyel kötésben nem fogadható, a Cash out és a Fogadáskészítő funkció pedig nem elérhető ezekre az eseményekre.

Az Oddsrakéta a magyar focin kívül egyéb népszerű eseményekre is remek fogadási lehetőséget és nyereményszorzót kínál a Tippmixprón – már emiatt is érdemes böngészni a kínálatot! 

Az Oddsrakéta egyéb részvételi feltételei:

  • Az SzZrt. dönthet úgy, hogy egyes fogadási eseményeket „Oddsrakéta” néven magasabb nyereményszorzóval kínál fogadói számára.
  • Az Oddsrakéta csak bizonyos időszakban és bizonyos fogadási események esetében érhető el.
  • Az Oddrakéta ajánlat kizárólag mérkőzés előtti (pre) fogadási események esetében érhető el, élő fogadási események esetében nem.
  • Az Oddsrakéta elnevezéssel kínált esemény más fogadási eseménnyel kötésben nem fogadható.
  • Az Oddsrakéta elnevezéssel kínált eseményre megtett fogadás esetében a Cash out funkció nem elérhető.
  • Az Oddsrakéta nem vonható össze a Fogadáskészítő funkcióval. 

Az NB I és az NB II mérkőzéseire Magyarországon csak a Tippmixen és a Tippmixprón lehet legálisan fogadni. Az új Tippmixprón az Oddsrakéta, az  azonnali kifizetés (cash out) és a Fogadáskészítő funkció is elérhető, az Oddspiramis promócióval kötésben összeállított tippsornál lehet a százalékosan megnövelt oddsot aktiválni, és érdemes figyelni az aktuális szuper oddsokat is, hiszen NB I-es meccsek is elérhetőek lesznek megnövelt nyereményszorzójú 1X2-es piaccal – közte a Diósgyőr - Puskás Akadémia és az Újpest - Fehérvár hétvégi találkozóval.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik