A Magyar Kupára fogadva is lehet esélyed a Tippmix nyereményjátékának 10 milliós fődíjára!

Vágólapra másolva!
2024.02.27. 08:30
Koncz MártonA Ferencváros a DVSC-vel találkozik a Magyar Kupában (Fotó: Koncz Márton)
Hétközben ezúttal Magyar Kupa-fordulót rendeznek hazánkban, a tét immáron a legjobb nyolc közé jutás. A Tippmix nyereményjátékának utolsó szakaszában, akár kizárólag hazai kupameccsekre tippelve is részt lehet venni, ugyanis a legalább 3 000 forintos téttel és legalább 3-as kötésben megjátszott Tippmix-szelvényekkel a heti sorsoláson lehet milliós nyereményt elérni, a minimum 10 ezer forinttal megjátszott tippsorok tulajdonosainak pedig a fődíjra is van esélyük. A Játékoskártyások dupla eséllyel szállnak harcba, és ráadás autónyeremény is várhat rájuk! (x)

Már a harmadik, egyben utolsó hetében jár a Tippmix nyereményjátéka, amely szakasz egészen vasárnapig tart. Minden héten azok között, akik az adott héten legalább 3 ezer forintos téttel fogadtak legalább 3-as kötésben a Tippmixen, heti egy darab 1 millió forintos és öt darab 500 ezer forintos pénznyeremény kerül kisorsolásra. Azok a fogadók pedig, akik legalább 10 ezer forintos fogadással teljesítik a feltételeket valamelyik szakaszban, a heti sorsolás mellett a főnyeremény miatt is izgulhatnak, ami 10 millió forint! Sőt, a szelvényüket Játékoskártyával megjátszó fogadók dupla eséllyel nyerhetnek, és ha a főnyeremény kisorsolt nyertese Játékoskártyával játszott, a 10 millió forint mellett egy Audi Q2 személyautóval is gazdagabb lesz!

Fontos információ, hogy az e-sportra megtett fogadások is részei a nyereményjátéknak, viszont a V-sport-, V-sport Pro- és Tippmixpro-fogadásokkal nem lehet teljesíteni a feltételeket.

Szakasz

Nyeremény

3. szakasz: 2024.02.26. – 03.03.

5 db, egyenként 500.000 Ft és 1 db 1 millió Ft értékű pénznyeremény

Főnyeremény: 2024.02.12. – 03.03.

10.000.000 Ft értékű pénznyeremény

Ráadás főnyeremény Játékoskártyával: Audi Q2 személyautó


A Magyar Kupa nyolcaddöntős párharcai remek lehetőséget adnak a sorsolásban való részvételhez, amiért legalább 3-as kötésben kell fogadást leadni. Kedden rögtön a múlt hétvégén a Fehérvár csapatát 4-0-ra legyőző Diósgyőr fogadja a 2024-ben bajnokin még veretlen ZTE együttesét. A miskolciaknak lenne miért visszavágni, ugyanis decemberben hazai pályán 3-0-ra kikaptak a zalaiaktól az NB I-ben, ráadásul egy sikerrel a sorozat címvédőjét is búcsúztathatnák. A kupában legutóbb 2018-ban találkozott a két klub, akkor a Diósgyőr idegenben harcolta ki a továbbjutást, 2-0-s győzelemmel.

DIÓSGYŐR–ZTE

SZAVAZÁS

Diósgyőr - ZTE – Ki jut tovább?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!


Kedden ugyan több mérkőzést nem rendeznek, de szerdán rögtön ötöt is, így akár a keddi kuparangadót szerdai találkozókkal is lehet kötésben játszani. Ezen a napon az első meccs a Vasas mezőörsi vendégjátéka, a megyei kiscsapattól természetesen hatalmas bravúr kellene az NB II-es vendégek legyőzéséhez. Ezen a napon még Kozármisleny–MTK, Veszprém–Kecskemét, Tiszakécske–Kisvárda, illetve DVSC–FTC találkozót is rendeznek. Az előző kiírásban a Fradi az Iváncsa ellen nagy meglepetésre már a legjobb 16 közé jutásért vívott meccsen elvérzett, így az 5-0-ra megnyert derbi után, illetve az EKL-kiesést követően biztosan fűti a bizonyítási vágy a zöld-fehéreket. Februári bajnokijuk szorosan alakult a Loki otthonában, 1-1-es első félidő után végül 2-1-re nyertek Vargáék.

DVSC–FTC 

SZAVAZÁS

DVSC - FTC – 1X2

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!


A Debrecen múlt hétvégén 1-0-ra legyőzte a Puskás Akadémiát, így az NB I-ben már csak két pontra van a 4. helyen álló felcsútiaktól, a kupában pedig utoljára 2013-ban emelhette magasba a trófeát a hajdúsági klub. Az elmúlt szezonban a negyeddöntő volt a végállomás számukra, míg azt megelőzően a legjobb 16 közé sem sikerült bejutnia a DVSC-nek. A Fradi 2022-ben megnyerte a kupát, az utolsó három, Debrecen elleni mérkőzésén pedig egyaránt betalált mindkét csapat.

Csütörtökön az NB III-as Szentlőrinc kora délután fogadja a kupában az NB II éllovasát, a Nyíregyházát. Érdekesség, hogy az elmúlt szezonban még másodosztályú párharc volt ez a találkozó, akkor mindkét egymás elleni meccsüket a pályaválasztó nyerte 2-1-re.

SZENTLŐRINC–NYÍREGYHÁZA 

SZAVAZÁS

Szentlőrinc - Nyíregyháza – 1X2

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!


Az esti mérkőzés a 2022-ben döntőig menetelő Paks újpesti vendégjátéka lesz. Az Újpest 2018-ban, illetve 2021-ben is megnyerte a Magyar Kupát, most pedig Mészöly Géza vezetésével a kiugró szereplés lehet a cél ebben a sorozatban. A kupában legutóbb 2022-ben, az elődöntőben találkozott a két csapat, akkor a Paks nagyon simán, 3-0-s sikerrel jutott tovább a fináléba, azóta pedig összesen 5 bajnokin mérkőztek, ebből négy alkalommal mindkét csapat szerzett gólt, és ezeken a meccseken mindig legalább 3 gól született. 2018-ban szintén a nyolcaddöntőben találkoztak, akkor még kétmeccses volt a párharc, és a későbbi győztes lilák mindkét találkozót 2-0-ra megnyerték.

ÚJPEST–PAKS 

SZAVAZÁS

Újpest – Paks – 1X2

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik