Immár hivatalos, Wellington Nem Kisvárdán folytatja!

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2024.01.31. 15:30
Wellington Nem Kisvárdán folytatja (Fotó: Kisvárda)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette a háromszoros brazil válogatott támadót, Wellington Nemet.

 

Már tegnap óta félig-meddig tényként lehetett kezelni, de csak most vált hivatalossá: a háromszoros brazil válogatott támadó Kisvárdára igazolt. A kisvárdai klub a most folyó idény végéig szerződtette a játékost. 

A 31 éves Wellington Silva Sanches Aguiar, azaz Wellington Nem hazájában több csapatban is szerepelt, Európában a Sahtar Donecknél szerzett magának hírnevet – háromszoros ukrán bajnok, háromszoros Ukrán Kupa-győztes. Legutóbb a brazil másodosztályú Vitóriát erősítette, amellyel feljutott az élvonalba, de a 2023-as év végén távozott a csapattól, így szabadon igazolhatóként szerezte meg a Kisvárda.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDA MASTER GOODNÁL
Érkezők: Andrija Filipovic (horvát, Aktobe – Kazahsztán), Bernardo Matic (horvát, Ordabaszi – Kazahsztán), Wellington Nem (Wellington Silva Sanches Aguiar, brazil, EC Vitória – Brazília, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: – 
Kölcsönből visszatért:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Artur Kozacsuk (ukrán-magyar), Borisz Ponomarenko (ukrán-magyar), Nazar Ponomarenko (ukrán-magyar)
Kiszemeltek: 
Távozók: Mihajlo Hotra (ukrán, lejárt a szerződése)
Kölcsönbe távozók: Czérna Erik (Budafoki MTE)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik