FTC: a társak tapsviharral köszöntötték a vb-ről visszatérő Laidounit – videó

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.06. 08:26
null
Aissa Laidounit tapsviharral fogadták FTC-s csapattársai (Fotó: <a href="https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/tapsvihar-koszontotte-aissa-laidounit-a-konditeremben" target="_blank">fradi.hu</a>)
Emlékezetes teljesítményt nyújtott a tunéziai válogatottban a katari labdarúgó-világbajnokságon az FTC középpályása, Aissa Laidouni, akit a dánok elleni csoportmeccs legértékesebb játékosának is megválasztottak. A franciák elleni mérkőzésen a Real Madrid középpályásának, Eduardo Camavingának kötényt adó középpályás a torna és egy kisebb pihenés után visszatért az FTC-hez, csapattársai tapsviharral köszöntötték.

Aissa Laidouni a FradiMédiának adott interjút visszatérése után.

„Először is rendkívül boldog vagyok, hogy pályára léphettem egy labdarúgó-világbajnokságon. Ez gyermekkori álmom volt, s később a nagy célom a pályafutásom során. A vb-n minden szuper volt, kifogástalan, a stadionok, edzőpályák, a szállodák” – mondta az FTC középpályása, aki a Manchester United dán játékosának, Christian Eriksennek az emlékezetes szereléséről is szót ejtett.

„Az Eriksen elleni szerelés látványosra sikerült, de ez nem neki szólt, mindenképpen jól akartam kezdeni a meccset, bárki lett volna ott, így reagálok. Rendkívül büszke vagyok, hogy a találkozó után, a teljesítményem alapján megválasztottak a mérkőzés legjobbjának” – tette hozzá Laidouni, aki honfitársaival együtt nagyon csalódott volt, mert nem jutottak tovább a csoportból, noha legyőzték a 2018-as világbajnok Franciaországot.

A középpályás beszélt arról is, hogy rengeteg elismerő, gratuláló üzenetet kapott a szurkolóktól.

„Mindennap azért dolgozok, hogy kivívjam az edzőm, a társak, a szakma elismerését” – mondta ezzel kapcsolatban a tunéziai, aki a vb után a családjával Párizsban pihent, majd az óév utolsó napjait Dubaiban töltötte.

Laidouni iránt a világbajnokságon érthetően megnőtt az érdeklődés más csapatok részéről is, de hangsúlyozta, jelenleg nem foglalkozik ezekkel a hírekkel.

„Nem kell velük foglalkoznom. Nagyon jól érzem magam a Fradiban, élő szerződés köt a Ferencvároshoz. Minden tiszteletem a klubé, a vezetőedzőmé, a sportigazgatóé, az elnöké. A Fradi egy nagy család. Én pedig profi vagyok, s úgy is kell tennem a dolgom. Úgy kell végeznem a munkám, hogy készen álljak minden lehetőségre” – húzta alá.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik