Felkészülés: a Kisvárda nyert román ellenfelével szemben

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.04. 20:02
null
A Kisvárda legyőzte az Universitatea Craiovát (Fotó: kisvardafc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda 2–1-re legyőzte a Universitatea Craiova 1948-at a csapatok hétfői felkészülési mérkőzésén, Ausztriában.

 

A Kisvárda már az első félidőben előnybe került az Universitatea Craiova ellen, de a fordulást követően, közeledve a hajrához némileg magára talált ellenfele, és ki is egyenlített. A szabolcsi alakulat azonban nem adta fel: DritonCamaj 85. percben értékesített büntetőjével kiharcolta a győzelmet.

Érdekesség, hogy múlt hét pénteken éppen a Craiova panaszolta be a FIFA-nál a Kisvárdát, amely a románok szerint úgy igazolta le Dominik Kovacicot, hogy a horvát játékosnak 2024 nyaráig szóló szerződése van velük.

Az Ausztriában edzőtáborozó szabolcsiak kedden a Bajnokok Ligája selejtezőkörében induló, Gyurcsó Ádámot is foglalkoztató AEK Larnacával mérik össze erejüket.

NB I-ES CSAPATOK FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSE

KISVÁRDA MASTER GOOD–FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948 2–1 (1–0)
Ausztria, Vorau
KISVÁRDA:
Hindrich – Melnik (Rubus, a szünetben), Kravcsenko, Széles (Szőr, 65.), Hej – Lucas (Karabeljov, 65.), Szimovics (Bíró R., 55.) – Navrátil (Asani, 65.), Makowski (Ötvös, 65.), Czérna (Heles, 65.) – Nagy M. K. (Camaj, 65.)
CRAIOVA 1948:
Popa – Enache, Duarte, Huyghebaert, Van Durmen, Achim, Asamoah, Sidibe (Bahassa, 63.), Marquet, Baeten, Compagno
G:
Makowski (33.), Camaj (85. – 11-esből), ill. Compagno (71.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik