Gólt fejelt a Vidinek az El-ben – a Fradi vinné a válogatott csatárt!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.10. 22:38
null
A Fradi kiszemeltje, Nyikolaj Szignyevics a Chelsea ellen is játszott az Európa-ligában (Fotó: AFP)
A Nemzeti Sport Online ukrán újságíróktól úgy értesült, hogy a Ferencváros labdarúgócsapata a fehérorosz BATE Boriszov lejáró szerződésű csatára, Nyikolaj Szignyevics és a zöld-fehéreknél már korábban képbe kerülő ukrán középpályás, Ihor Haratyin átigazolása ügyében is előrehaladott egyeztetéseket folytat.

Arról októberben ukrán források alapján már beszámoltunk, hogy Ihor Haratyin személyében egy 23 éves ukrán védekező középpályással erősítene a Ferencváros. Ukrán újságíróktól megtudtuk, hogy a Fradi azóta is kapcsolatban áll Haratyin klubjával, a Zorjával, és reális esély mutatkozik a megállapodásra. A szűrő a 2018–2019-es évadban 16 bajnokin két gólt szerzett az ukrán élvonalban, a szerződése 2020-ig szól, a Transfermarkt 1.2 millió euróra becsüli a piaci értékét.

Az ukrán kollégák arról is tájékoztatták az NSO-t, hogy tudomásuk szerint a BATE Boriszov 15-szörös fehérorosz válogatott csatárával, Nyikolaj Szignyeviccsel is tárgyal a Ferencváros.

A 194 centiméter magas középcsatárnak lejár a szerződése klubjánál, így csak vele kell megállapodni. A 26 éves Szignyevics az Európa-ligában két héttel ezelőtt gólt fejelt a Vidinek (bal oldali szöglet után talált a kapuba), míg a fehérorosz élvonalban 24 meccsen hat góllal fejezte be a szezont. Egyébként hazája első osztályú bajnokságában a pályafutása során 126 mérkőzésen 33-szor volt eredményes, rövid ideig légióskodott már Görögországban, egyaránt kilenc meccsen játszott a BL és az El csoportkörében, de gólt csak utóbbi sorozatban lőtt, abban viszont hármat is, a válogatottban egy gólja van. Az értékét 500 ezer euróra becsülik.

A Ferencváros labdarúgócsapata az átigazolási híreket nem kommentálja, de azt már több fórumon is elmondták a klub képviselői, hogy több erősítést is terveznek a téli szünetben.

SZIGNYEVICS GÓLJA A VIDI ELLEN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik