Vidi: „Nem lenne szerencsés megtartani a hétvégi fordulót”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.28. 16:02
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a tabellán 2. helyen álló Videoton volt az egyik kezdeményezője a labdarúgó NB I-ben szereplő klubok közül annak, hogy a teljes hétvégi fordulót halasszák el az időjárásra való tekintettel. A klub reagált is az ezzel kapcsolatos megkeresésünkre.

„Valóban van kommunikáció a hétvégi forduló elhalasztásának ügyében a klubok között. Mi azon a véleményen vagyunk, hogy nem lenne szerencsés a hétvégi forduló megrendezése, elsősorban a játékosok egészségének védelme érdekében. Ettől függetlenül úgy készülünk, hogy lesz meccs, és ha lesz, akkor a Videoton ott lesz – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak Gressó Gergely, a Videoton sajtófőnöke.„Valóban van kommunikáció a hétvégi forduló elhalasztásának ügyében a klubok között. Mi azon a véleményen vagyunk, hogy nem lenne szerencsés a hétvégi forduló megrendezése, elsősorban a játékosok egészségének védelme érdekében. Ettől függetlenül úgy készülünk, hogy lesz meccs, és ha lesz, akkor a Videoton ott lesz – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak Gressó Gergely, a Videoton sajtófőnöke.

Hozzátette, a Honvéd mai, Siófok elleni Magyar Kupa-meccsének elhalasztása is azt mutatja, nem lenne szerencsés ebben az időben mérkőzést rendezni Kispesten.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy több klub is a halasztás mellett van, úgy tudjuk, a 12 csapatból 10, és ezt jelezték is a szövetség felé. Az MLSZ ma dönthet a kérdésben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik