FTC: a német oldal Dollt is jelöli Szalai csapatának kispadjára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.05. 19:07
Az ndr.de német honlap Thomas Schaaf utódját keresi a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hannover kispadjára a következő szezonra. A jelöltek között ott van Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője is.

Mint beszámoltunk róla, a Szalai Ádámot kölcsönjátékosként foglalkoztató Hannover vezetősége nem várta meg a szezon végét, vasárnap azonnali hatállyal menesztette Schaafot a gyengén szereplő csapat éléről. A klub azt is bejelentette: Daniel Stendel, az U19-esek szakvezetője vezeti megbízottként a csapatot a szezon végéig.vasárnap azonnali hatállyal menesztette Schaafot a gyengén szereplő csapat éléről. A klub azt is bejelentette: Daniel Stendel, az U19-esek szakvezetője vezeti megbízottként a csapatot a szezon végéig.

Az ndr.de ezért már a következő idényre keresi az új edzőt, sőt már úgy számol, hogy az új trénernek újjá kell építenie a Hannovert, amely mindössze 17 ponttal áll az utolsó helyen, s hat fordulóval a vége előtt tíz pont a hátránya az előtte lévő, szintén kieső helyen álló Eintracht Frankfurt mögött.

Az oldal tíz jelöltje között ott van Thomas Doll is, akivel kapcsolatban kiemelik, hogy nagyon sikeres a Ferencvárossal, már az előző idényben is kupát nyert a zöld-fehérekkel, ezúttal pedig a bajnoki címet sikerült elhódítania.

Thomas Doll szerződése 2017-ig érvényes a Fradival, a váltásra pedig kevés az esély, a német szakember ugyanis elmondta, csak arra koncentrál, hogy jelenlegi klubjával legyen sikeres itthon és a Bajnokok Ligája-selejtezőben egyaránt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik