FTC: a Bundesliga-csatárral nincs egyezség, támadó érkezik

Vágólapra másolva!
2016.01.18. 08:54
null
Tomás Pekhart jelen állás szerint nem cseréli az Ingolstadt piros-fekete mezét a Fradi zöld-fehér szerelésére (Fotó: archív)
Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros labdarúgócsapata a napokban tárgyalt a német élvonalbeli Ingolstadt 19-szeres cseh válogatott csatára, a 26 éves Tomás Pekhart menedzserével. A Nemzeti Sport Online cseh forrásból úgy értesült, egyelőre távol állnak a felek álláspontjai.

 

Tomás Pekhart ebben a szezonban kevés lehetőséget kapott a német élvonalbeli Ingolstadtban, csak négy bajnoki mérkőzésen lépett pályára, így nem csoda, hogy távozni szeretne. Cseh forrásból úgy tudjuk, hogy a Ferencváros ki is tudná fizetni érte azt az összeget, amennyit az Ingolstadt kapni szeretne a csatárért, de a játékossal egyelőre nem tudtak megegyezni a zöld-fehérek vezetői.

A hétvégén valóban Magyarországon járt Pekhart képviselője, Pavel Paska, ám a felek álláspontja távol áll egymástól, és ha a futballista nem módosít az igényein, akkor várhatóan nem kap szerződést.

Ugyanakkor napokon belül szerződést köthet a Ferencvárossal egy külföldi, támadó középpályás, akivel előrehaladott tárgyalások folynak, de részleteket még nem tudni az üggyel kapcsolatban.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Holman Dávid (Lech Poznan – Lengyelország)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Ognjen Djelmic (bosnyák, Zeljeznicar – Bosznia-Hercegovina), Kleinheisler László (Videoton), Otigba Kenneth (Heerenveen – Hollandia), Tomás Pekhart (Ingolstadt – Németország)
Távozók: Kurucz Péter (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Kisvárda)
Kölcsönbe távozók: Csilus Ádám (Soroksár), Haris Attila (Soroksár), Kunsági Roland (Soroksár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Haraszti Zsolt, Holman Dávid (DVTK, Haladás, Puskás AFC), Popov Patrik (Soroksár)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik