FTC: ghánai és montenegrói játékossal is erősítettek a BL-re

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.22. 18:43
A Bajnokok Ligája-selejtezőjére készülő Ferencváros női labdarúgócsapa három futballistával erősítette meg a keretét – számolt be róla a fradi.hu.

A montenegrói Szladjana Bulatovics és a ghánai Elizabeth Addo szerződtetéséről már korábban beszámoltunk – mindkét játékos 21 éves, és csapatkapitánya nemzeti válogatottjának –, míg a pálya mindkét szélén és a védelemben bevethető Vidovenyecz Anna Németországból tért haza a Fradihoz.A montenegrói Szladjana Bulatovics és a ghánai Elizabeth Addo szerződtetéséről már korábban beszámoltunk – mindkét játékos 21 éves, és csapatkapitánya nemzeti válogatottjának –, míg a pálya mindkét szélén és a védelemben bevethető Vidovenyecz Anna Németországból tért haza a Fradihoz.

A már eddig is a zöld-fehéreket erősítő Madarassy Kitti, Horváth Zsófia, Samu Anna és a magyar válogatott legfrissebb keretébe is meghívót kapó Nagypál Fatima profi szerződést kötött a klubbal.

Az alapemberek közül Szabó Viktória a német másodosztályú 1. FC Lübarshoz szerződött, a szlovén középhátvéd, Manja Benak pedig Ausztriában folytatja a pályafutását. A korábban a Barcelonában szereplő Jelena Csankovics távozására is volt esély, de a Nemzeti Sport Online értesülései szerint a szerb középpályás marad a Ferencváros játékosa.

Az augusztusi Bajnokok Ligája-selejtezőre készülő magyar bajnok a jövő héten a szerbiai Kopaonikbe utazik edzőtáborba.

A FRADIMÉDIA FELVÉTELE

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik