NB I: Egy védőt be kell gyűjtenünk a következő meccsre - Garami

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.14. 16:35
Hiába kezdett jobban az MTK, Dragan Vukmir kiállítása után átvette az irányítást a Videoton, és Feczesin Róbert fejesével 1–0-ra győzött a labdarúgó NB I 20. fordulójának első szombati mérkőzésén. Joan Carrillo, a fehérváriak vezetőedzője szerint az idegenbeli siker a keret erősségét dicséri. Garami József, az MTK szakmai igazgatója a vereség ellenére büszke játékosaira, de aggasztja a védelem helyzete.

„Sok minden történt a pályán, nem akarok a kiállítással foglalkozni. Elégedett vagyok a csapat játékával, nagyon jól küzdöttek a fiúk, ez különösen akkor látszott, mikor emberhátrányba kerültünk. Voltak lehetőségeink, különösen az első félidőben, de nem tudtuk értékesíteni őket. A kapott gólt elég nagy védelmi hiba előzte meg, amit könyörtelenül kihasznált a Vidi – összegzett Garami József a Duna Televízió kamerái előtt. – Továbbra is a második hely megőrzése a cél, meglátjuk, hogyan folytatjuk. A hátvédsorban elég alacsony a létszám, Vukmir kiesése tovább ront a helyzeten, így egy védőt mindenképpen be kell gyűjtenünk a következő mérkőzésre.”Garami József a Duna Televízió kamerái előtt. – Továbbra is a második hely megőrzése a cél, meglátjuk, hogyan folytatjuk. A hátvédsorban elég alacsony a létszám, Vukmir kiesése tovább ront a helyzeten, így egy védőt mindenképpen be kell gyűjtenünk a következő mérkőzésre.”

„Három kulcsjátékost is nélkülöznünk kellett, ez a győzelem viszont bizonyította, mennyire erős a csapat. Jó a keret, egységesek vagyunk, sérültekkel, kulcsembereket nélkülözve is tudunk mérkőzéseket nyerni. Fontos három pont ez annak tükrében, hogy nem tudtuk teljes mértékben a saját játékunkat játszani – értékelt Joan Carrillo, a fehérváriak mestere, akinek Nikolics Nemanját, Juhász Rolandot és Sándor Györgyöt is nélkülöznie kellett. – Nagyon megnehezítette a dolgunkat az MTK, de a fiúk megmutatták, hogy nehéz körülmények között is képesek nyerni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik