Románia: Miriuta újra beszélt magyar kapitányi álmairól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.11. 08:38
Miriuta László és a román futball gondjairól alkotott véleménye hálás téma a román sajtóban, a Győri ETO labdarúgócsapatának vezetőedzőjét legutóbb a román Digi Sport interjúvolta meg. Szóba került az is, amiről Miriuta már korábban beszélt: egyszer szeretne magyar szövetségi kapitány lenni.

„Valamikor szeretnék majd Magyarország szövetségi kapitánya lenni – mondta a csatornának Miriuta László. – Remélem, egyszer megadatik erre az esély, mert Romániában biztosan nem lesz rá módom. Volt jó ajánlatom Kazahsztánból, még ezen a télen is több tízezer dollárral csábítottak, de én az európai porondon és Magyarországon akartam dolgozni, különösen mert a magyar bajnokság ereje fokozatosan növekszik."

Miriuta elmondta: Győrben nagyon jók a munkakörülmények, és az 5-6 milliós éves költségvetés (az összeg minden bizonnyal euróban értendő) sok mindenre elegendő lehet.

„Jelenleg a kilencedik helyen állunk, de reményeim szerint ennél jóval magasabban végzünk, a következő szezonban pedig megnyerjük a bajnokságot – folytatta Miriuta. – Jól éreztem magam a CFR-nél is, kötődöm a városhoz, ám a gondok távozásra kényszerítettek. Nem mellékes az sem, hogy Győrben jobban megfizetnek."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik