Haladás: Martínez megérkezett; Gyurján osztrák próbajátékon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.13. 12:59
Dudás Ádám után Leandro Martínez is csatlakozott a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladáshoz, és kedden már a szombathelyiekkel edzett.

Martínez repülőgépe hétfő este landolt a Liszt Ferenc repülőtéren, és éjjel három óra is elmúlt, mire ágyba került. Ennek ellenére a középpályásként és támadóként is bevethető játékos kedd reggel már a a többiekkel együtt a Rohonci úton végezte az erősítő edzéseket, majd az Illés Akadémia műfüves pályáján tréningezett – írja a haladas.hu.

Martínezzel és a Győrrel szóban már megállapodtak a Haladás vezetői, ám – Dudás Ádámhoz hasonlóan – egyelőre még az olasz-argentin fiú sem írta alá szerződését.

Gyurján Bence viszont nem tréningezett ma. A középpályás a tízcsapatos osztrák másodosztály ötödik helyén álló SKN St. Pöltennél szerepel próbajátékon.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők: Raffaele Alcibiade (olasz, Bp Honvéd)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Laurentiu Branescu (román, a Juventus és a Virtus Lanciano közös tulajdona – Olaszország), Dudás Ádám (Győri ETO), Andrea Mancini (olasz, Bp. Honvéd, szabadon igazolható), Leandro Martínez (olasz-argentin, Győri ETO), Mohl Dávid (PMFC), Nagy Patrik (SV Seligenporten – Németország)
Távozók: Szakály Attila (ZTE), Dvorschák Gábor (Mezőkövesd)
Kölcsönbe távozók: Andrij Jefremov (ukrán, OFC Russel Gabcíkovo, Bős – Szlovákia)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Gyurján Bence (érdeklődnek iránta: SKN St. Pölten – Ausztria), Gyűrű László (lejár a szerződése), Radó András (érdeklődnek iránta: külföld), Skriba Máté (Veszprém után ZTE?), Zamostny Balázs (érdeklődnek iránta: Mezőkövesd)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik