Játékossors: Vaskó kész a visszatérésre, klubot keres

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.28. 08:20
Az NB I-ből is keresték csapatok, s a Vasas is megkereste Vaskó Tamást, aki súlyos térdsérülése miatt kihagyta az őszi szezont, s klubot keres.

A 12-szeres válogatott védő márciusban, a Puskás Akadémia FC labdarúgójaként szenvedett belső térdszalagszakadást, a gyógyulás pedig hosszabbra nyúlt az elvártnál, ráadásul a szezon végén klubja is szerződést bontott vele. A játékos a felépülés utolsó szakaszánál jár, novemberben néhány napot a Vasassal készült, mostanra pedig százszázalékos edzésmunkára képes.

„Szombaton is Telkiben voltam intenzív erőnléti edzésen, hiszen január elején már az új csapatommal szeretném elkezdeni a felkészülést – mondta Vaskó a Nemzeti Sportnak. – Novemberben valóban edzettem a Vasasnál, ám az egymás közötti játékban még nem vettem részt. Szerencsére már semmi sem okoz gondot, a sprintek, a kitámasztások, a labdás gyakorlatok is gond nélkül mennek. Az angyalföldiek részéről volt érdeklődés, s hívtak az élvonalból is, így egyelőre kivárok a döntéssel. Több helyen is január ötödikén kezdődnek az edzések, remélem, addigra megtalálom új klubomat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik