Haladás: Rocchi és Radó együtt kockázatot jelent - Artner

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.07. 09:08
Artner Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás vezetőedzője csapata honlapján értékelte a zöld-fehérek legutóbbi bajnokiját.

„A csapat maximálisan meghálálta a közönség bizalmát. Már szombaton tudtuk, hogy jól játszanak majd a fiúk, ugyanis amikor a szombati tréningen tompábbak a játékosok, vasárnap jól mennek. Így történt ez most is. Nagyon sokat jelentett, hogy Radó András vállalta a játékot, igaz kockáztattunk az ő pályára küldésével. Ha azonban ő játszik, sokkal dinamikusabb a futballunk, képes megbontani a védelmet, képes két-három embert is kicselezni. Magyarul: kulcsember. Radó és Tommaso Rocchi elöl együtt nem nézett ki rosszul. Ugyanakkor egy erősebb csapat ellen kockázatos lehet ez a felállás, mert a pálya közepén létszámfölényt harcolhat ki az ellenfél” – mondta a Lombard Pápa elleni 2–0-s siker után Artner Tamás a haladas.hu-nak, majd az argentin próbajátékosról, Matías Sosáról is beszélt.Artner Tamás a haladas.hu-nak, majd az argentin próbajátékosról, Matías Sosáról is beszélt.

„Még nem dőlt el, megy vagy marad. Mindenesetre vele vagy nélküle, az előttünk álló szűk két hétben tovább dolgozunk” – mondta a szombathelyiek vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik